Ki nyeri a Costa Rica-Görögország meccset? Bélyeg tudja!

Forrás: Life.hu -
nyolcaddöntő focivébé Görögország foci görög fociválogatott Costa Rica-i fociválogatott
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Belejöttek a jóslásba a Life.hu szerkesztőségi kedvencei. Mázli és Bélyeg a vasárnap esti vébémeccsekre eredményeire is tippeltek. Ki nyeri a Costa Rica-Görögország rangadót? Bélyeg tudja!

Bélyeg, az Illatos-úti szuperkeverék első alkalommal, a Kolumbia-Uruguay meccs tippelésekor, kifejezetten lámpalázas volt. Másodjára már minden flottul ment, igaz, még mindig kicsit bátortalanul választotta ki a neki tetsző csapatot.

Forrás: Life.hu

Aki esetleg kételkedne a tippelés tisztaságában, annak egy kis plusz infó: Bélyeg nem a saját táljában kapta a csábító falatokat, hanem addig nem használt tányérban. Ráadásul mindkét tányérban ugyanazt az étket - virslit - szolgálták fel neki, hogy ezzel se befolyásolják a döntését. Costa Rica csapatáról a Life.hu-n eddig nem sokat írtunk, Görögországról is csak egy félisten miatt emlékeztünk meg. Bélyeg így döntött:

Focivébé az Origo.hu-n

Ki játszik legközelebb? Miért esett ki a kedvenc csapatod? Ki a legszexisebb szurkoló a lelátón? És mi történt pontosan a pályán? Mindenre ott a válasz az Origo.hu foci-vb 2014 rovatában.
Ki jut tovább a negyeddöntőbe? A Life.hu szerkesztőségének kutyái megjósolják http://www.life.hu/news/20140626-a-foci-vebe-josallatai-kozott-a-life-hu-szerkesztoseg-kutyai.html A dél-afrikai világbajnokság óta ismerjük a jósállat fogalmát. Akkor Paul, a pszichopolip "tippelte meg" a meccsek kimenetelét - helyesen. Azóta jósolt már elefánt, látnok mosómedve, a brazil vébén pedig egy kölyökpanda kapta ezt a feladatot. Mi viszont úgy gondoltuk, bevetjük a szerkesztőségi kutyákat. News Origo Kialakult a mezőny – ők a brazil focivébé 16 legjobb csapata http://www.life.hu/news/20140627-a-brazil-focivebe-legjobb-16-csapata-ok-a-nyolcaddontosok.html A csoportkör után eldőlt, melyik válogatott jutott be a labdarúgó világbajnokság nyolcaddöntőjébe. Íme. News -- Megérkezett a focivébére a világ legszexisebb nője is http://www.life.hu/trend/20140626-candice-swanepoel-rio-de-janeiro-tengerpartjan-fociveben.html Candice Swanepoel falatnyi bikiniben üdvözölte Rio de Janeirót és a vébét. Trend Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.