Csak áll a fán és csipog, ennek mi értelme?

madarak Facebook filozófia vicces
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Találtunk valamit, amiről nem tudjuk, hogy pontosan mi is. Ez komoly? Kizárt... Vagy mégis? 

Az alábbi kis lépcsőházi, komoly lételméleti kérdéseket feszegető kiírást a Facebookon találtuk. Szerzője napjaink köztünk élő filozófusa, aki a madárság értelmét lépcsőházi tacepaókon próbálja totálisan megkérdőjelezni. A falragasz szuper, mi imádtuk, éppúgy, mint vicces kedvű szerzőjét is. Megragadnánk az alkalmat, hogy aki a képen lévő madarak bármelyikét felismerné, azonnal szóljon a madáreltávolítóknak.

Forrás: Facebook

Így készül a Játék határok nélkül díszletehttp://www.life.hu/news/20140626-a-magyarorszagon-forgatott-jatek-hatarok-nelkul-diszlete-igy-keszul.htmlHa szereted a Játék határok nélkült, biztosan az is érdekel, hogyan építik fel a vetélkedő helyszínéül szolgáló díszletet. NewsFotó: Tuba Zoltán - OrigoA Facebookon coming outolt a magyar politológushttp://www.life.hu/news/20140626-lakner-zoltan-nyitja-meg-a-budapest-pride-ot-facebookjan-coming-outolt.htmlA ELTE Társadalomtudományi Karának politológiaprofesszora a Facebookon nyilvános bejegyzésben jelentette be, hogy ő fogja pénteken megnyitni a az idei Budapest Pride melegfesztivált. News--Így pucold meg a fokhagymát 10 másodperc alatt!http://www.life.hu/news/20140626-a-fokhagymapucolas-leggyorsabb-10-masodperces-modja.htmlSzerdán a meggymagozás leggyorsabb módját mutattuk meg nektek, most pedig a fokhagymapucoláshoz adunk egy kiváló tippet.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.