Országos Meteorológiai Szolgálat hidegfront időjárás felhőszakadás jégeső vonulás riasztás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jelenleg épp egy markáns hidegfront vonul át nyugatról kelet felé az országon. Emiatt főleg a középső és keleti országrészben lehetnek heves zivatarok, sőt, jégeső is.

Hétfőn a kora délutáni óráktól főként a középső és keleti országrészben egyre többfelé alakulhat ki zivatar. Helyenként jégeső és akár 120 km/órás szél is várható. Az érintett területeken másodfokú riasztás van érvényben. A rövid idő alatt lehulló csapadék meghaladhatja a 20-30, néhol az 50 mm-t.

Forrás: Getty Images/iStockphoto/Omgimages

A Nyugat-Dunántúlon területi átlagban összegezve is nagy mennyiségű csapadék várható, amelynek legnagyobb része a nap első felében már lehullott.

Kedden napközben az északkeleti megyékben helyenként előfordulhat zivatar, amelyet néhol nagyobb mennyiségű csapadék és kisméretű jég kísérhet. De az ország nagyobb részén napos időre számíthatunk kevés gomolyfelhővel, csapadék nélkül – írja honlapján a met.hu.

Imádják a turisták a Parlamentet – milliókat hoztak a látogatókhttp://www.life.hu/news/20140630-a-parlament-600-millio-forintos-bevetel-produkalt-a-lelkes-latogato-turistak-belepodijaibol.htmlAz ország háza egy olyan látványos jelkép, amely politikai oldaltól és országra való tekintet nélkül százezreket gyönyörködtet el évről évre, akik a pénzt sem sajnálják a látványosságra. News--Manipulálta felhasználóit a Facebookhttp://www.life.hu/news/20140630-a-facebook-egy-kiserlet-kapcsan-manipulalta-felhasznaloi-erzelmeit.htmlCsaknem 700 ezer Facebook-felhasználó vett részt egy érzelmi hatásokat vizsgáló kísérletben, de mindez anélkül történt, hogy tudtak volna róla – írja a The Atlantic nyomán a hvg.hu. A teljes titokban zajló kísérletet a Facebook, a Cornell Egyetem és a Kaliforniai Egyetem San Franciscó-i kampuszának munkatársai végezték. News--Így örült a gólnak a kolumbiai kommentátor – zseniális!http://www.life.hu/news/20140630-a-kolumbiai-kommentator-elkepeszto-golorome-a-fociveben-james-rodriguez-golja-utan.htmlŐrülten ünnepelte a kolumbiai kommentátor James Rodriguez gólját az uruguay-i csapat ellen. Ezt muszáj meghallgatnod!News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.