Fogyatékos gyerekekkel perdült táncra Harry herceg

Forrás: AFP/Claudio Reyes -
látogatás központ tánc fogyatékosság Chile Harry herceg gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harry herceg jelenleg épp Chilében tesz eleget királyi kötelességeinek, amelynek keretei között egy gyermekközpontba is ellátogatott.

Mi eddig is bírtuk Harry herceget a maga bájos stiklijeivel, ám ezután a fotók után bátran kijelentjük: valóban ő az egyik legjobb fej a brit királyi családban.

Forrás: AFP/Claudio Reyes

A 29 éves brit herceg egy chilei gyermekközpontban töltötte vasárnapját, ahol testi és szellemi fogyatékos gyerekekkel játszott, énekelt, mi több, tánctudását is megcsillogtatta Katy Perry Fireworks című számára.

Forrás: AFP/Claudio Reyes

Harrynek ez volt a harmadik napja Chilében, ahová egy királyi körút alkalmával utazott, hogy támogassa az angol labdarúgó-válogatottat. A látogatásról videó is készült, amelybe alább te is belenézhetsz:

Katalin hercegnő menyasszonyi ruhája lett a legszebbhttp://www.life.hu/trend/20140625-katalin-hercegno-menyasszonyi-ruhaja-lett-a-legszebb.htmlKatalin hercegnő már nemcsak a legstílusosabb, a legelegánsabb, a legszebb hajú és a leglustább uralkodó: ezúttal a menyasszonyi ruhája vitte el a prímet.Trend--Még nincs egyéves, de György herceg a mamáját és dédijét is leköröztehttp://www.life.hu/trend/20140624-gyorgy-herceg-a-legjobban-oltozott-kiralyi-hiresseg.htmlNemcsak a mindig stílusos anyukáját, Katalin hercegnőt előzte meg a kis György, hanem dédmamáját, Erzsébet királynőt is maga mögé utasította egy internetes szavazáson.Trend--Újabb részletek Harry herceg tivornyázásárólhttp://www.life.hu/bulvar/20140623-harry-herceg-a-magyarorszagi-es-szlovakiai-latogatasan-sokat-ivott-szemelyes-targyait-is-elhagyta.htmlHarry herceg az esztergomi esküvő után egy Párkány melletti lagziban nagyon berúgott. Még a mobilját és a tárcáját is elhagyta.TV + BulvárAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.