Továbbgyűrűzik az év madárbotránya

Facebook kiírás madár lakó botrány vicc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vicces posztot találtunk a múltkor a Facebookon és most íme, itt a folytatás is. 

A fellázadt lakók kiírását a "madarak" sem hagyták szó nélkül és a lakókhoz hasonlóan jópofa szöveget alkottak. Íme, most megmutatjuk egyben a kettőt:

Forrás: Facebook

A posztot közel ezren osztották meg, sokan kommentelték is, amelyeken például itt szórakozhatsz.

Manipulálta felhasználóit a Facebookhttp://www.life.hu/news/20140630-a-facebook-egy-kiserlet-kapcsan-manipulalta-felhasznaloi-erzelmeit.htmlCsaknem 700 ezer Facebook-felhasználó vett részt egy érzelmi hatásokat vizsgáló kísérletben, de mindez anélkül történt, hogy tudtak volna róla – írja a The Atlantic nyomán a hvg.hu. A teljes titokban zajló kísérletet a Facebook, a Cornell Egyetem és a Kaliforniai Egyetem San Franciscó-i kampuszának munkatársai végezték. News--Csak áll a fán és csipog, ennek mi értelme? http://www.life.hu/news/20140627-vicces-poszt-a-facebookon-besokalltak-a-lakok-a-madaraktol.htmlTaláltunk valamit, amiről nem tudjuk, hogy pontosan mi is. Ez komoly? Kizárt... Vagy mégis? News--Így készül a Játék határok nélkül díszletehttp://www.life.hu/news/20140626-a-magyarorszagon-forgatott-jatek-hatarok-nelkul-diszlete-igy-keszul.htmlHa szereted a Játék határok nélkült, biztosan az is érdekel, hogyan építik fel a vetélkedő helyszínéül szolgáló díszletet. NewsFotó: Tuba Zoltán - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.