Pippa Middletont nyilvánosan terrorizálják?

esküvő koszorúslány terror Pippa Middleton interjú Katalin hercegnő ruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin hercegnő húga a Today magazinnak adott interjújában vallott arról, miben és hogyan változott meg élete a királyi esküvő és a mára ikonikussá vált koszorúslányruha után.

Pippa Middletont bántják. Legalábbis így érzi, amióta először került figyelem központjába nővére, Katalin hercegnő 2011-es világraszóló esküvője révén.

Forrás: AFP/Emmanuel Dunand
Nem volt igazi Pippa Middleton kerek feneke? http://www.life.hu/trend/20140503-pippa-middleton-feneke-nem-volt-igazi-katalin-es-vilmos-herceg-eskuvojen.html Most, hogy Katalin hercegné és Vilmos herceg esküvője óta eltelt három év, ideje előállni egy újabb pletykával. Ezt gondolhatta Stephane Bern protokollos, aki leleplezte a csinos hátsó titkát. Trend Origo Milliókba került Kate Middleton "természetesen tökéletes" mosolya http://www.life.hu/drlife/20111128-milliokba-kerult-kate-middleton-tokeletes-mosolya.html Kate Middleton, Vilmos herceg újdonsült felesége milliókat költött, hogy az esküvőjére kifogástalan legyen a fogsora. Kate francia fogorvosa a legkorszerűbb technológiát vetette be, hogy a menyasszony makulátlanul nézzen ki az esküvői felvételeken. Dr. Life 53 éves lenne a szívek királynője, Diana hercegnő http://www.life.hu/news/20140701-diana-hercegno-53-eves-lenne-17-halt-meg-autobalesetben.html Lady Diana 1961. július 1-jén született Norfolkban és 1997. augusztus 31-én hunyt el autóbalesetben – immár 17 éve, hogy nincs köztünk a szívek királynője. News --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.