Kreatív ágytakarók: változz éjszakára Katalin hercegnővé!

Forrás: newyorkmagazine.com -
ágytakaró Katalin hercegnő kreatív alvás pizza ágynemű vicces
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Íme, a legkülönlegesebb és legötletesebb ágytakarók egy csokorba szedve.

Vannak, akik szeretnek kreatívak és egyediek lenni az ágyban. Nem, most nem a 18+-as témára gondolunk, hanem egy sokkal ártatlanabb dologra, méghozzá különleges dizájnú ágytakarókra! Életünk egyharmadát az ágyban töltjük, hát miért is ne csempésznénk egy kis vidámságot az alvásba? Mennyivel szórakoztatóbb befeküdni egy pizza szalámis-sajtos feltétje, vagy egy saját magunk által kidekorált paplan alá, mint egy unalmasan egyszerű, fehér dunnába burkolózni.

Forrás: clairemanganiello.com

A Boredpanda20 különböző takarót gyűjtött össze, ahol megcsodálhatod a többi mókás felvételt is. Nézelődj kedvedre közöttük, és ha megihletődtél, ne félj újítani! Megsúgjuk, hogy a mi egyik kedvencünk a hercegi ágytakaró.

Forrás: newyorkmagazine.com

Persze nem árt, ha akad hozzá egy partner is, hogy Katalinként ne árválkodjunk egyedül...

53 éves lenne a szívek királynője, Diana hercegnőhttp://www.life.hu/news/20140701-diana-hercegno-53-eves-lenne-17-halt-meg-autobalesetben.htmlLady Diana 1961. július 1-jén született Norfolkban és 1997. augusztus 31-én hunyt el autóbalesetben – immár 17 éve, hogy nincs köztünk a szívek királynője.News--Robottal stimulálják Schumacher izmait és keringéséthttp://www.life.hu/news/20140701-schumacher-izmait-es-verkeringeset-a-lausanne-i-klinikan-erigo-robottal-stimulaljak.htmlMég a dolgozók mobiltelefonját is elveszik munkakezdés előtt abban a lausanne-i kórházban, ahol Michael Schumacher lábadozik - írja a Paris Match francia lap nyomán a hvg.hu.News--Tőzsdére viszi cégét Schobert Norbihttp://www.life.hu/news/20140630-schobert-norbi-tavaly-alapitott-cege-a-norbi-update-lowcarb-a-tozsdere-megy.htmlNyilvános részvénytársasággá alakult és a tőzsdére megy Schobert Norbi: tavaly alapított cége, a Norbi Update Lowcarb.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.