Egyre sármosabb a Harry Potter filmek egykor csúnyácska sztárja

fotósorozat film színész magazin sármos Harry Potter Matthew Lewis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alaposan kikupálódott az évek során Matthew Lewis, aki Neville Longbottom karakterét alakította az ifjú varázslótanonc történetében.

Matthew Lewist először a Harry Potter filmekben láthattuk a kissé ügyefogyott és feledékeny Neville Longbottom szerepében. A kerekarcú színészpalánta azóta igazi jóképű fiatalemberré cserepedett, akin a Life.hu szeme is megakadt már párszor.

Forrás: AFP, www.matthew-lewis.com

A 25 éves srácot most a Jon magazin tette címlapjára, és meg kell hagyni, nemcsak az öltöny áll neki jól, de még grimaszolni is elképesztően szexin tud. Ha nem volt elég ez a kis ízelítő a fotósorozatból, akkor kattints ide a többi képért.

Fagylaltárusnak készült a Harry Potter sztárjahttp://www.life.hu/galeria/20130823-fotokon-akkor-es-most-rupert-grint-szinesz-a-harry-potter.htmlRupert Grint a napokban ünnepli 25. születésnapját.GalériaNyomozás indult Emma Watson ellenhttp://www.life.hu/news/20140701-emma-watson-ellen-nyomozas-indult-bejaronojenek-illegalis-foglalkoztatasa-miatt.htmlBajban van a színésznő: a hírek szerint már folynak a vizsgálatok ellene, amiért amerikai bejárónője vele tartott angliai otthonába és a megfelelő papírok nélkül dolgoztatta.News--Így fest Daniel Radcliffe hosszú hajjal - fotóhttp://www.life.hu/trend/20131206-daniel-radcliffe-szinesz-hosszu-hajat-novesztett-uj-filmszerepe-a-frankenstein-feldolgozas-kedveert.htmlA Harry Potter-filmek egykori sztárja hosszú tincseket növesztett egy új filmszerep kedvéért.Trend

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.