Krokodil tartja rettegésben a krétai embereket

Forrás: AFP/PNS -
Kréta keselyűteknős krokodil félelem Tilos fürdés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Krokodilt láttak egy krétai tó partján. A hatóságok megerősítették, hogy a róla készült fotók és videofelvételek nem hamisítványok. Nem szívesen nyaralnánk most ott!

A kifejlett, kétméteres példányt a Potami-víztározó partján, Rethimno település közelében látták, és gyorsan elterjedt a híre a közösségi médiában. Eleinte sokan átverésre gyanakodtak, de a hatóságok megerősítették, hogy krokodil él a tóban. A hüllőt valószínűleg egy magán állattartó tette ki a szabadba, miután megunta – tudósít az MTI. A krokodilt a jövő héten megpróbálják befogni, de a hatóságok arra kérték a lakosságot, hogy addig is szigorúan tartsák be a tározóra vonatkozó fürdési tilalmat.

Illusztráció Forrás: AFP/PNS

Idehaza közben egy különleges teknős okozott riadalmat. Ahogy a Life.hu beszámolt róla, nagyon veszélyes, úgynevezett keselyűteknőst fogtak be egy veresegyházi tóban.

Nagyon veszélyes teknőst fogtak ki a veresegyházi tóbólhttp://www.life.hu/news/20140707-veszelyes-keselyuteknost-fogtak-ki-egy-veresegyhazi-tobol-eloszor-talaltak-ilyen-allatot.htmlAz aligátorteknősnél is nagyobbra növő, annál az emberre sokkal veszélyesebb, úgynevezett keselyűteknősre bukkantak vasárnap délután egy veresegyházi tóban. Magyarországon most először találtak ilyen állatot.News--Szinte az egész országra riasztást adtak kihttp://www.life.hu/news/20140707-kanikula-miatt-harom-megye-kivetelevel-az-egesz-orszagra-riasztast-adtak-ki.htmlHárom megye kivételével első, illetve másodfokú riasztást adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat az egész országra a hőség miatt. Nagyon erős lesz az UV-B sugárzás is. Este viszont jönnek a záporok.News--Íme Argentína ízléstelen üzenete Neymarnakhttp://www.life.hu/news/20140706-neymar-serulese-miatt-izlestelen-vicc-az-argentinoktol-di-maria-megserult.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Neymar csigolyatörést szenvedett a negyeddöntőben. Míg a világ a brazil klasszisért aggódik, addig az argentin focidrukkerek ízlésten tréfát űznek a szerencsétlen balesetből.NewsFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.