Szurkolói villamossal készül a BKK a vízilabda Eb-re

Forrás: MTI/Illyés Tibor -
vízilabda Budapest villamos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közelgő budapesti vízilabda Európa-bajnokság alkalmából péntektől újra közlekedik az a szurkolói villamos, amellyel először két éve, a londoni olimpia idején találkozhattak a magyar sportrajongók - adta tudtul az MTI. Nagyon klassz!

A Vízilabda Szurkolói Villamos mától egészen a hónap végéig jár majd három vonalon, az 50-esen a Határ út és a Béke tér, a 24-esen a Közvágóhíd és a Keleti pályaudvar, valamint a 61-esen a Hűvösvölgy és a Móricz Zsigmond körtér között lehet vele találkozni.

Forrás: MTI/Illyés Tibor

A járaton elhelyezett monitorokon megismerkedhetnek az utasok a férfi és a női válogatott játékosaival, nyomon követhetik majd a július 14-én kezdődő Eb eseményeit, ugyanakkor fényképes tudósításokat is olvashatnak a sportág korábbi sikereiről, például a férfi együttes tavalyi világbajnoki győzelméről is.

A szurkolói villamos menetrendjéről a BKK honlapján tájékozódhattok majd.

Kis híján összeütközött két gép Barcelonábanhttp://www.life.hu/news/20140707-egy-boeing-767-300-as-es-egy-airbus-a340-es-majdnem-utkozott-barcelonaban.htmlÁtstartolásra, vagyis a landolás megszakítására és újbóli emelkedésre kényszerített egy Boeing 767-300-ast egy, a leszállópályán épp keresztülguruló Airbus A340-es Barcelonában a hétvégén.News--Így nyaralnak a világsztárokhttp://www.life.hu/news/20140707-csodas-medencek-a-villa-midg-rd-stockholmban-es-a-mexikoi-casa-monterrey.htmlA világ legszebb és legkülönlegesebb medencéiről készített sorozatot a dezeen.com internetes portál. Ezek azok a helyek, amelyekről mi többnyire csak álmodozunk, a mi kertünkben vagy házunkban nem valószínű, hogy valaha is épülnek ilyenek. Ha külföldön járunk, érdemes megnéznünk ezeket. NewsOrigoRendhagyó kisfilm készült nemzeti parkjainkrólhttp://www.life.hu/news/20140703-kisfilmen-a-nemzeti-parkok-az-aggteleki-a-balaton-felvideki-a-bukki-a-duna-drava-a-duna-ipoly-a.htmlA két és fél perces filmben csodálatos felvételeken mutatkoznak be természetvédelmi területeink.NewsFotó: Tuba Zoltán - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.