Te tudtad, hogy Halle Berry ilyen jó fej? Nézd meg ezt a videót és meggyőződsz róla!

Forrás: Facebook/The Tonight Show -
Jimmy Fallon The Tonight Show akrobatika Halle Berry mókuskerék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Halle Berry színésznő és a The Tonight Show házigazdája emberi mókuskereket mutatott be. Őrületes videó!

Egy hónappal ezelőtt Jennifer Lopez mókázott Jimmy Fallonnal a The Tonight Showban. Ezúttal ismét egy igazi díva, Halley Berry volt a vendég. A gyönyörű színésznő és a házigazda akrobatikus mutatvánnyal szórakoztatta a közönséget: úgynevezett emberi mókuskereket mutattak be!

Forrás: Facebook/The Tonight Show

Imádjuk Halle Berryt, hiszen amellett, hogy mindig szuper csinos, kiváló színésznő is. Mint már megírtuk, jelenleg a rendezőóriással, Steven Spielberggel dolgozik együtt, sőt, maga az elnök lánya, Malia Obama asszisztál neki. Filmes karrierje tehát töretlen, azonban arról fogalmunk sem volt, hogy tornászként is megállná a helyét. Éppen ezért ámultunk-bámultunk, amikor megnéztük a felvételt, amelyben emberi mókuskerékként forog Jimmy Fellonnal.

Miután Jimmy huncutul biztosította Halle-t, hogy nem fog bekukucskálni a ruhája alá, megfogták egymás bokáját, és már kész is volt a kerékforma: ötször egymás után pördültek meg a tornaszőnyegen, amit alább megnézhetsz te is. Hát nem őrülten jó fejek?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.