Ez szörnyű! Felakasztotta magát egy tini a brazilok veresége miatt

Thinkstock -
depresszió öngyilkos vereség bánat focivébé öngyilkosság tragédia brazil válogatott Nepál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Öngyilkos lett egy nepáli tini lány a brazil válogatott csúfos bukása után a keddi elődöntőben.

Ahogy a Life.hu is megírta és a fél világ erről beszélt, a brazilok 7:1-es vereséget szenvedtek a focivébén a németektől. Az internet mémgyára még tovább alázta a házigazdákat. Egy nepáli iskolás lány azonban, aki nagy brazil drukker, egy cseppet sem érezte viccesnek a történteket. A mérkőzés után nem sokkal kioltotta az életét – írja a Daily Mail.

Illusztráció Thinkstock

A rendőrség tájékoztatása szerint a 15 éves Pragya Thapa annyira depressziós lett, hogy bánatában felakasztotta magát szerda reggel. A tragikus eset Nepál fővárosától, Katmandutól 250 mérföldre, keletre történt egy faluban. A lányra édesanyja talált rá a szobájában. Úgy tudni, a szörnyűség előtt a barátaival beszélgetett a meccsről, majd a szobájában tanult. Néhány barátja korábban piszkálta, amiért szenvedélyesen szurkolt a braziloknak.

Luxusprosti heroininjekciókkal ölt meg egy Google-igazgatóthttp://www.life.hu/news/20140710-luxusprostitualt-heroininjekciokkal-olte-meg-forrest-timothy-hayes-google-igazgatot-tavaly.htmlEgy luxusprostituált ölte meg heroininjekciókkal a Google internetes óriáscég egyik igazgatóját, akit tavaly novemberben találtak holtan a yachtján. A nő simán otthagyta, de előtte még lehúzott egy pohár vörösbort.NewsOrigoEzt még a Krisztus-szobor sem bírta nézni! Íme, a legdurvább mémek a brazilok vereségérőlhttp://www.life.hu/news/20140709-a-brazil-7-1-es-vereseg-utan-a-fociveben-megorult-az-internet-vicces-memek-szulettek.htmlNémetország szó szerint kiütötte a házigazda brazilokat a focivébé keddi elődöntőjében. Az internet percek alatt megőrült és tengernyi mém született. Aki brazil drukker, az most ne figyeljen!NewsOrigoRablás és gyújtogatás a brazil vereség utánhttp://www.life.hu/news/20140709-rablas-gyujtogatas-es-zaszloegetes-a-brazil-vereseg-utan-a-fociveben.htmlA világbajnokság történetének legnagyobb vereségét szenvedték el a brazilok a keddi Németország elleni meccsen. A szurkolók kifordultak magukból, több helyre kellett rendőri erősítést hívni.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.