Szuper hír a blökiknek! Már ők is ehetnek fagyit, ami egészséges

kutya cukrász kutyafagyi állatvédő egészség fagyi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy újpesti cukrász alkotta meg a kutyafagyit, amely nélkülözi a házi kedvencekre veszélyes összetevőket. A gombócok árából az állatvédőket támogatja. Dupla öröm!

Itt a kutyafagyi! Ujvári Zsolt cukrásznak köszönhető a különleges desszert, ami nem árt az ebeknek! „A klasszikus fagylalt hagyományos összetevői nem túl jók a blökiknek. Körülnéztem az interneten, de mindössze az angoloknál és az olaszoknál találtam ebfagyit, pusztán vanília ízben. Így aztán egyedülálló kézműves módszerrel készült a csokis és görög joghurtos kutyafagylaltom" – mondta a cukrász a Borsnak. Még mielőtt bárki felkiáltana, hogy „de hát csokit nem szabad a kutyáknak adni", csak nyugalom, a szakember ugyanis rizstejet, kókuszolajat, természetes ízesítőt használ, a csokis sem tartalmaz kakaóport. Szuper!

Forrás: Life.hu

Mázlit talán már nem kell bemutatni nektek, ő az idei focivébé egyik jósállata a szerkesztőségben. Ahogy a fenti fotón is látszik, nemcsak a virslikkel van jóban, de az édességet is imádja. Ez a felvétel 4 éve készült, szóval akkor még az „emberi" fagyiba volt kénytelen belenyalni. (Nem esett nehezére.)

A kutyafagyi sikere egyébként egyre nagyobb. A cukrász a bevételből az Újpesti Állatvédelmi Járőrszolgálatot támogatja.

Melyik jóskutya a kedvenced? Szavazz!http://www.life.hu/news/20140709-a-life-hu-focivebe-joskutyak-kozul-a-kedvenc-tippeli-meg-a-vb-donto-meccset.htmlA Life.hu szerkesztőségében úgy döntöttünk, az eddig legjobban tippelő jóskutyára osztjuk a bronzmérkőzést. Az azonban még számunkra is kérdés, ki fogja megjósolni a világbajnokság döntőjét. Ezt ugyanis ti szavazzátok meg.NewsOrigoAmikor a jóskutyák tojnak a jóslásra - Bakiparádé Mázlival és Bélyeggelhttp://www.life.hu/news/20140630-bakiparade-a-life-hu-braziliai-focivebe-joskutyai-mazli-es-belyeg.htmlAhogy a legtöbb sztárral, úgy a Life.hu házi hírességeivel is előfordul, hogy pár pillanatig nincsenek topformában. Olyankor lehet bármilyen lelkesítő a gazdi vagy illatos a virsli, sokkal izgalmasabb dolgok történnek - máshol.NewsOrigoBébi panda jósolhatja meg a focivébé eredményeithttp://www.life.hu/news/20140605-a-2014-es-focivebe-eredmenyeit-egy-bebi-panda-josolhatja-meg-korabban-paul-a-polip-josolt.htmlEgy kínai pandakölyök tippelheti meg a jövő héten kezdődő Riói futball világbajnokság eredményeit. Korábban Paul, a polip végezte el ezt a nemes feladatot.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.