Lemaradtál a szuperholdról? Nálunk pótolhatod

Forrás: MTI/AP/Andzsum Navíd -
csillagászat szuperhold jelenség Hold
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Július 12-én szuperhold jelenségre hívtuk fel a figyelmed. A szuperholdakról (oké, ez a fogalom valójában nem is létezik a csillagászati szaknyelvben) az Origo.hu-n olvashatsz bővebben. Mi pedig megmutatjuk, mit is kell pótolnod augusztus 10-én és szeptember 9-én - mert akkor is lesz szuperhold.

Los Angelesben például így nézett ki.

Forrás: AFP/David Mcnew

Meg így.

Forrás: AFP/David Mcnew

Washingtonban pedig így.

Forrás: AFP/Mandel Ngan

Jeruzsálemben ez látszódott.

Forrás: MTI/AP/Dusan Vranic

Kuala Lumpurban pedig ez.

Forrás: MTI/AP/Lai Seng Sin

És még egy kép Iszlámábádból, Pakisztán fővárosából.

Forrás: MTI/AP/Andzsum Navíd

Ma szuperhold lesz, ne hagyd ki!http://www.life.hu/news/20140712-julius-12-szuperhold-jelenseg-az-egen.htmlUgyan a szuperhold fogalmat a csillagászat nem ismeri el (a média használja), attól mi még örülhetünk neki, hogy a Hold földközelpontba kerül, mert így különleges látványban lehet részünk. Mindez július 12-én este.News--Elkészült Puli, a magyar holdjáróhttp://www.life.hu/news/20140604-elkeszult-a-magyar-holdjaro-puli-a-nemet-part-time-scientists-es-a-japan-team-hakuto-sajat.htmlElkészült az a különleges szerkezet, amit eljuttatnak a Hold felszínére, ahol legalább 500 métert kell megtennie.News--Fekete hold horoszkóphttp://www.life.hu/horoszkop/20140506-a-tizenket-csillagjegy-negativ-tulajdonsagai.htmlA tizenkét csillagjegy jellemző, pozitív tulajdonságaival gyakran foglalkozik az ezoterikus sajtó, ám jóval kevesebb szó esik a csillagjegyekhez tartozó karakteres, negatív személyiségjegyekkel. A titkos tulajdonságainkkal, amelyek egyrészről nehezíthetik életfeladataink elvégzését, másrészt éppen ellenkezőleg: az általuk teremtett konfliktusok és feszültségek nyomán fejlődünk és csiszolódunk jobbá. Ennek szellemében olvassátok a sorokat, felháborodás és tiltakozás nélkül. Egy csepp bántás sincs a dologban, hiszen a titkos jegyek feltárása építő szándékú.HoroszkópOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.