Balaton Sound-os fiút gázolt el a vonat Zamárdiban

Forrás: MTI -
Balaton Sound Zamárdi vonatgázolás baleset csonkolás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vonatgázolás történt Zamárdinál hétfőn kora reggel – írja a sonline.hu. A hír24.hu pedig úgy tudja, a szerelvény csonkolta a fiú lábait és koponyasérülést is szenvedett.

A sonline.hu egy olvasója látta hétfő reggel, hogy Zamárdi-felsőn két vonatszerelvény is vesztegel. Egy mentő és legalább három rendőrautó volt a helyszínen. Egy taxis is megerősítette, hogy baleset történt. A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság azonban egyelőre nem kívánt nyilatkozni. A portál információi szerint egy utas fel akart ugrani egy vonatra, ekkor történt a súlyos baleset.

Illusztráció Forrás: MTI



A hir24.hu úgy értesült, egy, a Balaton Soundról hazainduló 22 év körüli fiú szenvedett balesetet, helyszíni információk szerint a szerelvény levágta a lábait, és koponyasérülést is szenvedett. Állapotáról egyelőre nincs hír, és az is kérdéses, hogy történhetett a baleset.

222 milliót nyert valaki a hatos lottónhttp://www.life.hu/news/20140713-220-milliot-nyert-valaki-a-hatos-lotton.htmlA hatoslottón egy telitalálos szelvény van.NewsOrigoPuzsér mindenki ellen, mindenki Puzsér ellen - megy a cicaharc a férfiak között ishttp://www.life.hu/news/20140713-schobert-norbi-visszavag-puzsernak-mar-ferfiak-kozott-is-megy-a-cicaharc.htmlElképesztő jelenség ütötte fel a fejét a hazai férfi celebek között. Úgy tűnik, a cicaharc mostantól nem csak a glammodellek kiváltsága. Hiába minden tesztoszteron - a férfiak is folyton hajbakapnak.News--Lemaradtál a szuperholdról? Nálunk pótolhatodhttp://www.life.hu/news/20140713-julius-12-szuperhold-jelenseg-volt-a-vilagban-fotok.htmlJúlius 12-én szuperhold jelenségre hívtuk fel a figyelmed. A szuperholdakról (oké, ez a fogalom valójában nem is létezik a csillagászati szaknyelvben) az Origo.hu-n olvashatsz bővebben. Mi pedig megmutatjuk, mit is kell pótolnod augusztus 10-én és szeptember 9-én - mert akkor is lesz szuperhold.News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.