Mellbedobással és csókokkal ünnepelte a német győzelmet Rihanna

mell buli focivébé szurkolás döntő Argentína Rihanna drukker Németország
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A barbadosi énekesnő bizonyára még mindig piheni a vasárnapi döntő utáni fáradalmakat. A képek alapján megértjük.

Egy valamirevaló szurkoló mindent megtesz a kellő motiválás érdekében, hogy imádott csapatát győzelemhez segítse. A vasárnapi Németország-Argentína mérkőzés lelátóján ott szurkolt Rihanna is, aki a játék hevében egyszer csak felhúzta a pólóját és megmutatta, mi is van alatta:

Talán részben ez segítette győzelemhez az énekesnő kedvenc csapatát is, akik később a 26 éves sztárral bulizták végig az éjszakát:

Forrás: Twitter/Rihanna

Aztán pózolt egy sort a győztes gólt berúgó Götzével:

Forrás: Twitter/Rihanna

És még Gerard Butlerrel is sikerült összehozni egy közös fotót:

Testi-lelki stabilitás a német focisták titka?http://www.life.hu/ez-zsir/20140714-jogaiskola-a-jogaklikkel-a-testi-lelki-stabilitas-a-nemet-focistak-titka.htmlMost, hogy vége a foci-világbajnokságnak, mindenki a nyertes csapat titkát kutatja. A németek mindig is élen jártak az innovatív módszerekben, nincs is mit csodálkozni, hogy a jóga évek óta megtalálható az edzéstervükben. Ez Zsír!--David Beckham is ott volt a 2014-es focivébén http://www.life.hu/news/20140713-david-beckham-is-ott-volt-a-2014-es-fociveben.htmlA világ legszexisebb focistája, David Beckham is ellátogatott a 2014-es focivébé döntőjére, ahol a lelátón izgulta végig a Német-Argentin meccset.News--Zseniális videóban csinálnak viccet a műesős focistákbólhttp://www.life.hu/news/20140711-a-muesos-focistakat-gunyolja-ki-egy-zsenialis-video.htmlA pályán megesik, hogy esnek-kelnek a focisták, de igen gyakran csak rájátszanak az egészre. Egy szuper videó most megmutatja, milyen lenne, ha a mindennapi életben, a konyhában, a boltban, vagy a munkahelyünkön is alkalmaznánk a műesés taktikáját.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.