Ez mi? Meztelenül táncolnak az emberek Los Angeles utcáin

reality show meztelen Los Angeles randi tánc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy tucat bevállalós táncos pucéran ugrándozik LA-ben. Ez a hamarosan induló meztelen társkereső valóság-show beharangozó videója.

Ahogy a Life.hu is beszámolt a nagy hírről, pucér társkeresőműsort indít a VH1 csatorna. Ennek apropóján készült egy promó videó, amelyben tehetséges emberek, fiatalok és idősek egyaránt meztelenül mozognak Los Angeles utcáin és egy bevásárlóközpontban. A tánc jó, de biztosan ledöbbennénk, ha az utcán valaki széttárná a lábát és velünk szemben egy pénisz himbálózna. Vagy két pénisz.

Nézd meg, hogyan reagáltak a táncra a járókelők:

A tervek alapján a Naked Dating, azaz meztelen randizás című show minden adásban egy „rendesen" felöltözött férfi és nő keresi párját, akik előtt 2-2 pucér jelöltet vonultatnak fel. A producerek szerint a párok randiznak egymással, felfedezik majd a szerelmet, amely minden előítélettől és sztereotípiától (no és persze ruhától) mentes. A cél az, hogy a találkozó során a felek jobban megismerjék egymást, saját személyiségüket, mielőtt döntést hoznak.

Tömeg, ünneplés, utcabál - Így fogadták hazájukban a világbajnok német válogatottathttp://www.life.hu/news/20140715-a-vilagbajnok-nemet-valogatott-hazatert-braziliabol-a-fociveberol-sokan-unnepeltek-oket.htmlA világbajnok német válogatott hazatért a brazíliai focivébéről, miután1-0-ra legyőzte Argentínát a döntőben. Hatalmas ünneplő tömeg várta őket. Most biztos literszámra folyik a sör...News--Sarka Kata nem akar szilikon-cicákathttp://www.life.hu/news/20140715-sarka-kata-a-magyarorszag-szepe-kft-igazgatoja-nem-engedi-versenybe-a-muanyag-lanyokat.htmlA Magyarország Szépe Kft. igazgatója, aki egyben a Miss World Hungary 2014 verseny szervezője, szigorúan ügyel a versenyző lányok hírnevére- írta a Bors. NewsFotó: Hámori Zsófia/Life.huDér Heni nem fogyózik- mégis gyönyörű!http://www.life.hu/news/20140715-der-heni-elarulta-nem-fogyokurazik.htmlAz énekesnő fantasztikus formában van, pedig azt eszik, ami csak akar- írta a Bors.News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.