Így lesznek a retró gyermekrajzokból mai, modern képek

Forrás: telmopieper.com -
bálna rajz medve Photoshop Holland gyermek autó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A holland Telmo Pieper gondolt egyet és elővette gyermekkori rajzait, majd photoshoppal újragondolta azokat. Az így készült kedves képek láttán igazi mesevilágba csöppenhetünk.

Biztos te is nosztalgiával nézegeted a gyermekkori rajzaid és elmosolyodsz a láttukon. Van, aki ennél tovább is megy. Telmo négyéves korában készítette a rajzokat, medvéről, bálnáról, autóról. A cuki gyermekrajzok sok év elteltével a felnőtt férfi kezében megújultak és újraalkotta az elképzelt figurákat képszerkesztő programmal. Így néz ki például a kajla maci a valóságban!

Forrás: telmopieper.com

Még több képért katt ide!

Elvontatták a Costa Concordiáthttp://www.life.hu/news/20140715-a-costa-concordia-hajoroncsot-megemeltek-es-elvontattak.htmlHétfőn felemelték a szerencsétlenül járt olasz tengerjáró roncsát a talapzatról, majd 30 méterrel odább vontatták. Nézd meg, hogyan csinálták!News--Brutális jégeső volt egy szibériai strandon – fejüket fogva menekültek az emberekhttp://www.life.hu/news/20140714-jegeso-soport-vegig-egy-sziberiai-strandon-az-emberek-menekultek.htmlHatalmas vihar vonult végig Szibérián: hóval és jégesővel árasztotta el Novoszibirszk térségét a hétvégén. A strandolók kénytelenek voltak menekülőre fogni.News--Megszívhatja a Facebookhttp://www.life.hu/news/20140714-vizsgalatot-indit-a-brit-adatvedelmi-hivatal-a-facebook-ellen.htmlCsaknem 700 ezer Facebook-felhasználó vett részt egy érzelmi hatásokat vizsgáló kísérletben, de mindez anélkül történt, hogy tudtak volna róla. A kísérlet a közösségi oldal szabályzatának nem mond ellent, ám mivel etikailag aggályos, vizsgálatot indít a brit adatvédelmi hivatal. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.