Szuper hír! Sérült macaront vehetsz féláron

engedmény macaron sérülés félár Sugarshop hasznosítás Macaron Nap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egyik belvárosi édességboltban 50 százalékos kedvezménnyel szerezhetsz be ezekből a színes, kerek finomságokból. Hát nem remek kezdeményezés?!

Így készíts otthon macaront! Olvasd el cikkünket IDE kattintva!

„Mert valami szerethető bennük is megbújik!" Ez a jelmondata egy budapesti cukrászdának, ahol hasznosítják a nem tökéletes külsejű macaronokat is. Vagyis azokat is megveheted, amelyek kicsit sérültek, esetleg letört belőlük egy darabka, de ugyanolyan finomak, mint ép társaik.

Forrás: Life.hu

Az ötlet azért is kiváló, mert így kicsit tehetünk azért, hogy ne landoljon annyi étel a kukában. Megdöbbentő adat, hogy az USA-ban az ételek 40 százalékát dobják ki.

Meddig áll el a maradék étel és mit kezdhetsz vele? Katt IDE és tudj meg mindent!

A világ legvidámabb sütijének is nevezett macaron népszerűsége egyébként egyre nagyobb: már külön Macaron Napot is tartanak. Sőt, az esküvőkön is előszeretettel szolgálnak fel ilyen desszertet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.