A technika nem helyettesíti a szeretetet - szívszorító reklámfilm

Thaiföld kisbaba szeretet helyettesítés sírás apa reklám technika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy aranyos, tanulságos videó arról, hogy a mai, modern világban se feledkezzünk meg a szeretetről és a gondoskodásról. Mindez egy thai mobilcég reklámjában.

Vannak helyzetek, amikor nem segítenek napjaink hiperszuper technikai csodái. Az alábbi reklámfilm is ezt mutatja be: látunk egy apát, aki okostelefonjával próbálja megnyugtatni percek óta keservesen síró kisbabáját. Majd jön a felismerés, hogy itt nincs másra szükség, csak egy kis ölelésre, szülői szeretetre, amit hajlamosak vagyunk elfelejteni. Íme, a thai DTAC legújabb reklámja:

Itt a hőségriadó: tombol a kánikula egész hétvégén!http://www.life.hu/news/20140717-hosegriasztast-rendelt-el-az-orszagos-tiszti-foorvos-a-tartos-kanikula-miatt.htmlA tartós kánikula miatt péntek 0 órától vasárnap éjfélig hőségriasztást rendelt el az országos tiszti főorvos. A szerencsések a 23 fok körüli Balatonban hűsölhetnek. Íme, néhány jó tanács, mire kell figyelned ilyenkor, hogy elkerüld a bajt!News--Nagyon kúl! Óriáscsúszda San Francisco utcáinhttp://www.life.hu/news/20140716-orisacsuszdan-kozlekednek-az-emberek-san-francisco-utcain.htmlA világ egyik legklasszabb dolga lehet csúszva közlekedni az utcán – Amerikában megcsinálták, hát persze, hol máshol!News--Szuper hír! Sérült macaront vehetsz féláronhttp://www.life.hu/news/20140716-macaront-vehetsz-felaron-a-serult-edesseget-50-szazalekos-engedmennyel-szerezheted-be.htmlAz egyik belvárosi édességboltban 50 százalékos kedvezménnyel szerezhetsz be ezekből a színes, kerek finomságokból. Hát nem remek kezdeményezés?!NewsFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.