Levelet írt Schumacher felesége a rajongóknak

Forrás: AFP/Eric Gaillard -
síbaleset Corinna Schumacher kóma Forma-1 Michael Schumacher levél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Michael Schumacher felesége a hétvégi Német Nagydíj előtt levélben üzent férje és a Forma–1 rajongóinak - írja a motorsportal.hu.

Mint ahogy már megírtuk, a hétszeres világbajnokot a múlt hónapban a svájci Lausanne egy rehabilitációs klinikájára szállították. Schumacher menedzsere, Sabine Kehm korábban kijelentette, ezen időszakban már nem terveznek a nyilvánosság elé állni. Corinna nemrég azonban egy lovassport-rendezvényen tűnt fel és bizakodó kijelentést tett.

Forrás: AFP/Eric Gaillard

Corinna Schumacher most, a hockenheimi nagydíj hétvége előtt úgy döntött, levelet ír a férje felépüléséért szorító szurkolóknak, és még egyszer megköszöni a tőlük kapott támogatást. Az alábbi levél másolatát a Motorsport-Total munkatársa, Christian Nimmervoll tette közzé Twitterén. Íme:

Forrás: Origo

"Kedves Motorsport-barátok!
Ezt az üzenetet mindannyiótoknak küldöm, akik a Michael sportága iránt érzett szeretetüket az elmúlt években vele együtt éltétek meg, és akik őt az elmúlt fél esztendőben a pályán kívül is támogattátok. A közelgő Német Nagydíj remek lehetőséget kínál számomra ahhoz, hogy megköszönjem a jókívánságaitokat és a pozitív energiát, amiket Michaelnek küldtetek. Azt kell mondjam, az együttérzésetek, mindannyiunkra komolyan hatott! Jó tudni, hogy a legnehezebb időszakot együtt vészeltük át! Most egy nagyon hosszúnak ígérkező szakasz következik. Hisszük, hogy az idő – miként oly sok éven át a Forma–1-ben – ismét Michael szövetségese lesz. Addig pedig minden jót kívánok nektek és a családotoknak! Viszontlátásra: Corinna Schumacher".

Végre! Jó hírek Schumacherről - exkluzív interjút adott a feleségehttp://www.life.hu/drlife/20140713-vegre-jo-hirek-schumacherrol.htmlCorinna Schumacher, a hétszeres Forma-1 világbajnok Michael Schumacher felesége beszélt férje állapotáról.Dr. Life--Bizakodó kijelentést tett Schumacher feleségehttp://www.life.hu/news/20140709-michael-schumacher-felesege-corinna-megszolalt-a-forma1-legenda-allapotarol.htmlMegszólalt férje, Michael Schumacher állapotával kapcsolatban Corinna egy hétvégi rendezvényen.News--Robottal stimulálják Schumacher izmait és keringéséthttp://www.life.hu/news/20140701-schumacher-izmait-es-verkeringeset-a-lausanne-i-klinikan-erigo-robottal-stimulaljak.htmlMég a dolgozók mobiltelefonját is elveszik munkakezdés előtt abban a lausanne-i kórházban, ahol Michael Schumacher lábadozik - írja a Paris Match francia lap nyomán a hvg.hu.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.