Íme, a 106 éves magyar asszony, Batki Margit

Forrás: delmagyar.hu -
néni titok hosszú élet születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrég ünnepelte 106. születésnapját a zákányszéki Bernáth Ferencné Batki Margit, aki a napszámot és a vályogverést tartja a hosszú élet titkának.

106. születésnapját ünnepelte Bernáth Ferencné Batki Margit csütörtökön. A delmagyar.hu ebből az alkalomból meglátogatta a Bordányban élő asszonyt. Margit néninek hat unokája, tizenegy dédunokája és két ükunokája van. Mindannyian büszkék a mamára, aki szívesen pózolt fotózás közben.

Forrás: delmagyar.hu

„Sokat gyalogoltam, sokat dolgoztam és szinte sosem néztem tévét" – sorolta, amikor arról kérdezték, mi a hosszú élet titka. Elárulta, a házimunka, a napszám, a vályogverés és a paraszti munka mellett keveset betegeskedett, mert arra már nem is maradt volna ideje.

Vilmos herceg színes gumiban menő?http://www.life.hu/news/20140717-vilmos-herceg-a-brit-tronorokos-szines-befottesgyuru-ekszert-visel.htmlA hercegi csuklón "villant fel" a trendi darab. Egy alattvalójától kapta a menő díszt.News--Íme, az első Instagram-fotóhttp://www.life.hu/news/20140717-az-elso-instagram-foto-4-eve-egy-labradort-abrazolt.htmlAz Instagramnak ma már több mint havi 200 millió aktív felhasználója van, de most megmutatjuk, hogy mi volt az első feltöltött fotón...NewsOrigoMaláj utasszállítót lőttek le Ukrajna fölött - Borzalmas felvételek készültek a helyszínenhttp://www.life.hu/news/20140717-malaj-utasszalitogep-zuhant-le-senki-sem-elte-tul-allitolag-az-oroszok-lottek-le.htmlAz Interfax orosz hírügynökség szerint a gépet lelőtték. A katasztrófát senki nem élte túl.News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.