Döntőben a vízilabdázó fiúk!

Forrás: MTI/Kovács Tamás -
győzelem döntő Hosnyánszky Norbert vízilabda-Eb 2014
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Izgalmas csatában, szoros küzdelemben kivívta a döntőbe jutást a magyar férfi vízilabda-válogatott.

Az olaszok nem adták könnyen ezt a gyózelmet, de a lényeg, hogy egy góllal többet dobtak a magyar fiúk. Az elődöntő hőse ezúttal Hosnyánszky Norbert volt, aki jelentős akciógólokat szerzett a válogatottnak.

Forrás: MTI/Kovács Tamás

Az eredmény - 8:7 a javunkra - az utolsó percben alakult ki. Gratulálunk, szép volt fiúk!

Michael Jackson legnagyobb slágere sörösüvegeken? Igen!http://www.life.hu/news/20140725-michael-jackson-billie-jean-cimu-slagere-sorosuvegeken-eloadva.htmlA Bottle Boys nevű banda sörösüvegeken játssza el Jacko Billie Jean című slágerét. Elképesztőek!NewsOrigoJuhé! Jövőre el leszünk kényeztetve hosszú hétvégékkelhttp://www.life.hu/news/20140725-2015-ben-het-hosszu-hetvege-varhato-derul-ki-a-nemzetgazdasagi-miniszter-rendelet-tervezetebol.htmlHét hosszú hétvége lesz jövőre – ez derül ki a nemzetgazdasági miniszter rendelet-tervezetéből.News--Videóra vette egy biciklis, ahogy leszorítja és fellöki a BKV buszhttp://www.life.hu/news/20140725-videora-vette-a-biciklis-ahogy-a-bkv-busz-eluti-a-sofort-kirugjak.htmlA kerékpáros kamerája rögzítette, ahogy a busz az orrával a járdára löki fel a biciklist, majd lassítás nélkül továbbhajt. Azt mondja, nem vette észre a férfit. A sofőr mostantól nem vezethet.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.