Láttál már fütyi alakú felhőt? Mutatjuk!

Forrás: NORTHFOTO/© Ross Parry / SWNS Group// Rossparry.Co.UkRoss Parry Agency -
pénisz felhő Anglia fotós természet vagina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy természetfotósnak sikerült megörökítenie a hímvesszőre emlékeztető felhőcsodát saját háza felett Angliában. Ezt egy jelnek vesszük, hogy ideje felállunk a számítógép elől és élvezni a hétvégét :)

Győzedelmi zászlórúd, admirális, túró rudi. Még több vicces és szexi pénisznévért kattints IDE!

Ismét vicces dolgot hozott létre a természet, amit egy szemfüles fotósnak, név szerint Villager Jimnek sikerült lekapnia, így mindenki megcsodálhatja. Egy furcsa formájú felhőről van szó, ami lássuk be, tényleg egy péniszre hasonlít. Köszönjük, Jim!

Forrás: NORTHFOTO/© Ross Parry / SWNS Group// Rossparry.Co.UkRoss Parry Agency

Korábban is elbővült már bennünket a természet. Törökországban pénisz alakú oszlopok meredeznek, egy templom felülnézete is kísértetiesen hasonlít a nemes testrészre, de nem hagyhatjuk ki a punci alakú természeti képződményeket sem.

Pénisz alakú oszlopok meredeznek a Szerelem-völgybenhttp://www.life.hu/news/20140519-penisz-alaku-oszlopok-allnak-szerelem-volgyben-kappadokiaban-torokorszagban.htmlAz anyatermészet ismét megmutatta, milyen vicces formákat tud létrehozni.NewsOrigoVaginák a természetbenhttp://www.life.hu/intim/20131107-vagina-alaku-viragokat-fakat-sziklakat-rejt-a-termeszet.htmlKi hitte volna, hogy tele van a világ punci alakú természeti képződményekkel és növényekkel. Bámulatos fotók.IntimPéniszre hasonlít egy templomhttp://www.life.hu/kult/20131031-egy-illinois-allamban-talalhato-templom-peniszre-hasonlit-felulnezetbol.htmlAz Illinois államban található templom felülről úgy néz ki, mint a férfiak legnemesebb szerve.Kult

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.