Vérvörössé változott egy folyó Kínában

Forrás: Elite Daily/Facebook -
folyó Kína környezetvédelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinte egyik óráról a másikra változott meg egy kínai kisvárosban a folyó színe. Állítólag nem ipari szennyeződés a meglepő elszíneződés oka, de hogy mi: még rejtély. 

Csütörtök reggel négy órakor még a megszokott barnás színű volt a folyó vize, majd egy órával később elkezdett pirossá válni - írja a helyi sajtó nyomán az elitedaily.com. Amire Wenzhou lakók felébredtek, a víz vérvörös volt, aminek délutánra már nyoma sem volt. A helyiek arról beszéltek, hogy soha nem tapasztaltak még ilyesmit.

Forrás: Elite Daily/Facebook

A környezetvédelmi hatóságok vizsgálódnak, de egyelőre tanácstalanul állnak az ügy előtt. Előbb környezetszennyezésre, majd iszapra gondoltak, de egyiket sem sikerült bizonyítani.

Még több fotót a fura folyóról itt nézegethetsz.

Eladó Schumacher magánrepülőgépehttp://www.life.hu/news/20140726-corinna-eladja-michael-schumacher-falcon-2000ex-maganrepulogepet.htmlA Bild úgy tudja, Schumacher felesége áruba bocsátotta Michael Schumacher magánrepülőgépét.News--Újabb repülőgép-szerencsétlenség történthttp://www.life.hu/news/20140723-repulogep-szerencsetlenseg-tortent-tajvanon-rengeteg-a-halalos-aldozat.htmlTöbbtucatnyi halottja van annak a repülőbalesetnek, amely Tajvanon történt. Egy utasszállító repülőgép sikertelen kényszerleszállást hajtott végre a szigetországhoz tartozó, nyugati fekvésű Penghu-szigetek egyik szigetén. NewsOrigoAuschwitzi szelfijéért bírálták a lánythttp://www.life.hu/news/20140722-breanna-mitchell-a-twitterere-toltotte-fel-szelfiet-amit-auschwitzban-keszitett-botrany-lett-belole.htmlJó sok kritikát kapott az az amerikai lány, aki az auschwitzi koncentrációs táborban készített egy mosolygós szelfit, majd a twitteren megosztotta.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.