Jennifer Hudson- hat év után beszélt először édesanyja haláláról

Forrás: AFP -
gyilkosság művészet család Hollywood filmipar Jennifer Hudson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő élete látszólag maga a hollywoodi álom, írta a Daily Mail - pedig nem titok, hogy Jennifer édesanyját, bátyját és unokaöccsét brutális módon gyilkolták meg 2008-ban, Chicagóban. A színésznő csak most, hat évvel később tudott beszélni mérhetetlen fájdalmáról.

"Nem tudod, milyen erős vagy, amíg nem kerülsz ilyen helyzetbe"- mondta el a gyilkossággal kapcsolatos első interjúban a The Guardian Obserever riporterének. "Csak akkor tudod meg, milyen hihetetlen magasságok és milyen pokoli mélységek lehetnek az életedben"

Forrás: AFP

Az Oscar-díjas színész-énekesnő 2008 októberében szembesült a rémálommal, amikor is egy lövöldözésben édesanyja, Darnell Donerson, a bátyja, Jason Hudson és unokaöccse Julian - mindannyian meghaltak egy szörnyű fegyveres támadás során. Bár először reménykedtek, hogy az alig hét éves Julian talán megmenekült, később az ő holttestét is megtalálták. Több lövéssel végzett vele támadója.

A szörnyű sokkon túl a tárgyalás volt a legnehezebb Jennifer számára, de ahogy fogalmazott, mennie kellett:

"Tudom, hogy anyám azt szerette volna, hogy a tárgyalás egyetlen pillanatát se mulasszam el. Hát maradtam és szembe néztem a borzasztó valósággal, ahogy végeztek a családommal"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.