Pécsi Ildikó nem láthatja unokáját

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
láthatás válás családi viszály Pécsi Ildikó család veszekedés gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Aranyember, a Veri az ördög a feleségét, az Indul a bakterház című filmek legendás szereplője, a Kossuth-díjas színésznő családi élete romokban.

A Bors interjújából kiderül, hogy Pécsi Ildikó és menye kapcsolata, amely egykor példamutató volt, mára háborúvá változott. A színésznő fia, Szűcs Csaba és Pártos Csilla válik, ráadásul a meny az Ildikó nevén lévő házban lakik, ami még több bonyodalmat okoz.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

A feszültségek következménye lehet az is, hogy Pécsi Ildikó egy éve nem láthatta már unokáját.

Szerencsére éppen ebben a lehetetlen helyzetben kínált fel a sors egy remek lehetőséget arra, hogy elfeledkezzen bajairól. Pécsi Ildikó ugyanis újra forgat, a Vaszary Gábor által írt Ketten Párizsban című regény filmváltozatában játssza Bertát. Utoljára 1977-ben állt kamerák előtt, akkor a Veri az ördög a feleségét című filmben szerepelt.

Hogy mennyire fontos számára ez a szerep, így nyilatkozott:

"A színészet egy varázslatos szakma, ami védőburokba teszi az embert. Mindent ki tudok zárni, a családi problémáimat is, de néha azt gondolom, hogy valamit biztos rosszul csináltam, hogy ez történt. Néha akkora pofonokat kaptam, kapok, hogy amikor jöttem befelé a forgatásra, úgy sajnáltam magam, hogy bőgtem ."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.