Berki Krisztián kislánya a vízilabdás fiúk legcukibb szurkolója

Forrás: www.facebook.com/tornaszberkikrisztian -
olimpiai bajnok Hajas László kislány Hosszú Katinka szurkoló vízilabda-Eb 2014 Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap este az egész országot egy dolog foglalkoztatta: nyernek-e a vízilabdás fiúk az Eb-n vagy sem. A Facebookon is körülbelül ez volt az egyetlen téma - a sztároknál is. A sok-sok poszt között megtaláltuk a legcukibb szurkolót is, aki alig múlt féléves.

Hosszú Katinka, Hajas László, D. Tóth Kriszta, Demcsák Zsuzsa és Tornóczky Anita is azok között volt, akik a Facebook-oldalukon gratuláltak a fiúk ezüstjéhez vagy posztoltak képet a döntőről. A legcukibb minden kétséget kizáróan Berki Krisztián kislánya volt, és ebben a kérdésben nem is szeretnénk vitát nyitni. Az álomszép Lia baba január végén született, olimpiai bajnokunk akkor azt mondta, örökre megváltozott az élete. Lia azóta rendszeres szereplője Krisztián Facebook-posztjainak, így mi is követhetjük, hogyan cseperedik. Nagyon cuki!

Forrás: www.facebook.com/tornaszberkikrisztian

A döntőn ott volt Hosszú Katinka is, aki tavaly álomszép ruhában mondta ki a boldogító igent. Azóta azt is megtudtuk az érmet éremre halmozó úszónőtől, hogyan őrzi meg szépségét az edzések között.

Forrás: www.facebook.com/katinkahosszu

Demcsák Zsuzsa a reggeli Mokkában gratulált a fiúknak.

Forrás: www.facebook.com/zsuzsa.demcsak

Pólósaink egyből bosszút ígérnek a szerbeknek

"A döntő nagy kudarc és csalódás, de az Eb fantasztikus élmény volt" - foglalta össze találóan a magyar pólóválogatott csapatkapitánya, Varga Dániel azt, amit a hazai játékosok és a drukkerek érezhetnek a kéthetes margitszigeti sportesemény után. Pólósaink egyből bosszút ígérnek a szerbeknek - írja az Origo.hu. A teljes cikket itt olvashatod el!
Babadömping! Berki Krisztián és Jaksity Kata is megmutatta cuki kislányáthttp://www.life.hu/csalad/20140722-berki-krisztian-olimpiai-bajnok-tornasz-megmutatta-cuki-kislanyat-liat-aki-fel-eves-lett.htmlOlimpiai bajnok tornászunk, Berki Krisztián kislánya hat hónapos lett, Jaksity Kata pedig újszülött kislányát mutatta meg.Család--Űrtechnológiával gyógyul szexi olimpiai bajnokunk, Berki Krisztiánhttp://www.life.hu/drlife/20140618-berki-krisztian-olimpiai-es-ketszeres-vilagbajnok-magyar-tornasz-urtechnologiaval-gyogyul.htmlBerki Krisztián olimpiai és kétszeres világbajnok magyar tornász egy különleges furcsa szerkezetben regenerálta fáradt izmait.Dr. Life--Berki Krisztián kislánya a lovonhttp://www.life.hu/csalad/20140425-berki-krisztian-tornasz-olimpikon-kislanyat-liat-lovagoltatja-az-edzoteremben.htmlTornász olimpikonunk kislánya, Lia édesapja segítségével már a lovat is megülte. Tündéri fotó!CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.