Egymás szemében: ilyen fotósorozatot kíván magának minden fiatal pár

Forrás: http://lensbetweenus.tumblr.com/ -
fotó fotósorozat szerelmes blog pár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fiatalok, szerelmesek, nagyon kreatívok és sokat utaznak. Ráadásul tök cuki képeket lőnek egymásról úgy, hogy közben a néző ott lehet a világ legkülönbözőbb pontjain.

Ausztrália, Csehország, Szingapúr - csak néhány helyszín, amelyik feltűnik Peter Sedlacik és Zuzu Galova fotóin. Az ötlet egyszerű és pont ezért nagyszerű: a szerelmesek egymással szemben állva fotózzák egymást a világ legkülönbözőbb helyein, majd a fotókat párban töltik fel a blogjukra.

Forrás: http://lensbetweenus.tumblr.com/

Forrás: http://lensbetweenus.tumblr.com/
Forrás: http://lensbetweenus.tumblr.com/
Forrás: http://lensbetweenus.tumblr.com/

Számtalan fotósorozatot mutattunk már nektek, amelyeket egyszerűen lehetetlen nem szeretni. Egyik nagy kedvencünk, amikor kisgyerekeket fotóztak hatalmas kutyákkal. Olvadoztunk egy sort Beau (a fiú) és Theo (a kutya) képei fölött, akik délutánonként együtt szunyókálnak. Imádtuk azt is, amikor kutyusokat és kisgyerekeket ugyanabban a fejfedőben fotóztak le. Édes! Nagy kedvencünk az az idilli fotósorozat, amely egy farmra kalauzol. Ne maradjanak ki a párok sem! Ezen az esküvői fotón egy tornádó látható a háttérben.

Tudtad?

Nemrég egy japán felmérésből derült ki, hogy ha cuki állatok képeit, videóit játsszák le egy adott munkahelyen dolgozó embereknek, akkor jelentősen megnő a dolgozók teljesítménye: a pozitív érzelmek növelik a munkateljesítményt. Egy veszélye azonban van ezeknek a képeknek, videóknak, amelyről itt olvashatsz bővebben!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.