négyes metró Keleti pályaudvar Baross tér metró
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Problémák adódtak a négyes metróval, nem először. Nem, szerencsére nem a szerelvényekkel van gond, "csak" az aluljáróban csöpög a víz a Baross téren. 

Gödröt ástak a felüljáró felett, mert a szakemberek vizesedést észleltek, ennek okát pedig fel kell tárni - magyarázta a BKK. Hozzátették: a tér átadása előtt több vállalkozó is dolgozott a területen, annak kell garanciális javítást végeznie, aki hibázott. A metró bejáratánál is vizesedés van, a fal mellett megbontották a burkolatot is.

Fotó: Mudra László - Origo

Néhány hete a hármas metróval volt probléma, egy olajfolt égett az aluljáróban.

Füstölt a 3-as metróhttp://www.life.hu/news/20140715-kigyulladt-a-3-as-metro-budapesten-a-nyugati-es-a-lehel-ter-kozott.htmlAz Andrássy úti lakóház kigyulladásán kívül egy másik tűzeset is történt kedden délután Budapesten. A lánglovagok.hu információ szerint tűz ütött a budapesti 3-as metró alagútjában a Nyugati tér és a Lehel tér között. NewsFotó: Hajdú D. András - OrigoHalálos baleset az M2-es metróban http://www.life.hu/news/20140716-halalos-baleset-az-m2-es-metroban.htmlA BKK kedd este kilenc után nem sokkal közölte a Facebook-oldalán, hogy az M2-es metróban egy utas a vágányok közé esett. News--Siralmas állapotban a 3-as metró! Döbbenetes videó készülthttp://www.life.hu/news/20140704-a-3-as-metro-alagutjaban-keszult-video-szerint-eletveszelyes-a-szerelvenyeken-utazni.htmlA 3-as metró alagútjában készült friss videó szerint a sínek repednek, az alagút ázik, a kocsik elöregedtek. Úgy tűnik, eddig csak a szerencsén múlt, hogy nem történt nagyobb katasztrófa. De vajon meddig tart a mázli?NewsFotó: Hajdú D. András - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.