Túlsúlyos testek ihlették az emberi bőr tapintású bútorokat

Forrás: http://9191.co.uk/ -
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különleges bútorkollekcióval rukkolt elő egy brit művész: aki szeretné, emberbőr illatú, tapintású és textúrájú puffokon ücsöröghet ezentúl.

A 9191 londoni galéria honlapján az egész munkafolyamatot végigkövetheted az ihletet adó túlsúlyos emberi testek fotóitól kezdve az első vázlatokon át az elkészült darabokig. A szilikonborítású bútorokat arcszesszel és emberi feromonokkal itatták át a jellegzetes illat miatt. Talán nem meglepő, hogy az elhízott emberi testet utánzó kisebb-nagyobb puffokat és zsámolyokat a kisgyerekek szeretik a legjobban. Ők azok, akik szívesen kerülnek kapcsolatba a bútorokkal, ahogy valószínűleg a valódi emberrel is.

Forrás: http://9191.co.uk/

Még több bútor:

Forrás: http://9191.co.uk/

És ami ihlette:

Forrás: http://9191.co.uk/

Fulladást okozhatnak az IKEA gyerekbútoraihttp://www.life.hu/news/20140320-az-ikea-fulladas-veszelye-miatt-tobb-gyermekbaldachint-hiv-vissza.htmlFulladás veszélye miatt több gyermekbaldachint hív vissza a cég.NewsOrigoElőkerültek Nagy Katalin perverz bútoraihttp://www.life.hu/intim/20131116-nagy-katalin-orosz-carno-botranyos-es-perverz-butordarabjai.htmlPéniszekkel díszített asztalok, meztelen embertestek egymásba fonódása a székek karfáján - az orosz cárnő bútorai sem az uralkodó szemérmességéről árulkodtak.IntimPisilő asztal és részeg szekrények - elképesztő dizájnbútorokhttp://www.life.hu/galeria/20130109-pisilo-asztal-es-reszeg-szekrenyek-elkepeszto-dizajnbutorok-judson-beaumont.htmlTaláld meg a saját stílusodat! - tanácsolja a fiatal pályakezdőknek a népszerű Judson Beaumont tervező, a Straight Line Designs megalkotója. Judson Beaumont nem fél felrúgni a szabályokat és megtörniaa vonalakat. Kezdetben szobrokkal foglalkozott, ám legnagyobb meglepetésére szobrait dohányzóasztalként vásároltak meg. Ekkor született meg pályájának egyik vezető irányelve, hogy a művészetet élhetővé varázsolja. Pillants be a dizájner által kreált bútorok csodaországába!Galéria

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.