Katalin hercegnő Katalin hercegné esemény hercegi pár brit trónörökös protokoll
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Daily Mail szokás szerint nagyregényt írt Vilmos herceg és Katalin hercegné hivalos programjáról. Pedig elég lett volna csak megmutatniuk Katalin hercegné fotóit az eseményen. Az élvezeti érték ugyanaz lett volna.

Mi például nem szeretnénk húzni az időt: tudjuk, hogy Katalin hercegné divatikon, minden haja szála a helyén van és képes platform cipőben, kosztümben és elegáns ruhában is ugrándozni, ha arról szól a hivatalos program. Márpedig a glasgow-i atlétikai faluban mi mással is koronázhatnák meg a látogatásukat, mint hogy nemcsak nézik a sportolókat, hanem maguk is mozogni kezdenek. Katalin ez alkalommal a three tins (három pléhdoboz) nevű dél-afrikai játékot próbálta ki. A játék lényege, hogy három bádogdoboz kerül egymás tetejére, amelyet a játékos a pálya széléről egy labdával szétüt.

Forrás: AFP/Danny Lawson

Ha ez sikeres volt, akkor a játékos a dobozokhoz rohan, körberajzolja őket, majd háromszor átugrál az újra felépített dobozoszlop fölött.

Akkor még egyszer: épít.

Forrás: AFP/Danny Lawson

Ugrik.

Forrás: AFP/Danny Lawson

Még mindig.

Forrás: AFP/Danny Lawson

És hercegnői módon leérkezik.

Forrás: AFP/Danny Lawson

Ha háromból egyszer sem sikerül véghezvinni a dolgot, akkor jön a másik csapat játékosa. A dél-afrikai játék szabályait pontosabban itt ismerheted meg.

Csak semmi nassolás - Ez lenne Katalin szuper alakjának titka?http://www.life.hu/ez-zsir/20140715-jasztrab-katalin-fitneszmodell-sikereirol-edzesrol-es-etrendrol-meselt.htmlA csinos fitneszmodell a semmiből robbant be ebbe a cseppet sem könnyű sportágba, és rövid idő alatt nagyon komoly sikereket ért el. A Life.hu-nak Jasztrab Katalin mesélt edzésről, diétáról és nagy terveiről.Ez Zsír!OrigoKatalin hercegnő vs. Letícia királyné – győzzön a jobbik!http://www.life.hu/trend/20140709-katalin-hercegno-es-leticia-kiralyne-stilusa.htmlAzzal, hogy VI. Fülöpöt spanyol királlyá koronázták, nemcsak egy újabb uralkodóval gazdagodott a világ, hanem egy újabb stíluskirálynőt is kapott. Letícia királyné nemcsak karcsú alakjával és szimmetrikus arcával hívta fel magára a figyelmet, hanem irigylésre méltó gardróbjával is. A divat szerelmesei már színre lépésétől kezdve csak áradozva tudtak nyilatkozni az újságíróból lett királyi híresség stílusáról, mi több, egyesek egyenesen az egyre népszerűbb brit uralkodócsalád Katalin hercegnőjének vetélytársát látják benne.TrendOrigoKatalin, a grimaszhercegnőhttp://www.life.hu/news/20140705-katalin-hercegno-vilmos-herceg-felesege-vicces-arckifejezesei-wimbledonban.htmlA legdögösebb teniszezőfeleségeket már jó ideje kiválasztottuk, ám ahhoz kétség sem férhet, hogy a legviccesebb szurkolók között előkelő helyet kapna Katalin hercegnő is. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.