Holtan találták Drew Barrymore féltestvérét

Forrás: AFP/Ethan Miller -
öngyilkos öngyilkosság Drew Barrymore
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy nappal a 48. születésnapja előtt találták holtan autójában Drew Barrymore féltestvérét, Jessicát.

A kaliforniai National Cityben talált rá egy asszony Jessica Barrymore holttestére. A Daily Mail értesülései szerint gyógyszerek hevertek szétszórva az anyósülésen, amiből öngyilkosságra következtetnek. A halál okának pontos kiderítése érdekében a holttestet felboncolják.

Forrás: AFP/Ethan Miller

Idén veszítette el féltestvérét Julia Roberts is

A 37 éves Nancy Motest februárban Los Angeles-i otthonában találták meg a fürdőszoba padlóján elterülve, a halál oka: túladagolta magát.
Arcátültetés után címlapmodell lett szétlőtt arcú férfithttp://www.life.hu/news/20140729-richard-lee-norris-arcatultetesen-esett-at-ket-eve-most-a-gq-magazin-cimlapjara-kerul.htmlA GQ magazin augusztusi címlapjára kerül a két évvel ezelőtt arctranszplantáción átesett Richard Lee Norris. A férfi 22 éves volt, amikor egy, az édesanyjával való részeg veszekedést követően véletlenül arconlőtte magát és súlyos sérüléseket szenvedett. News--Elárverezik a Casablanca legendás zongorájáthttp://www.life.hu/news/20140728-elarverezik-a-kertesz-mihaly-rendezte-casablanca-zongorajat.htmlUgye, emlékeztek a Casablanca egyik leghíresebb jelenetére, amelyben a Humphrey Bogart alakította főhős, Rick bárjában játszották el az As Time Goes By című dalt? A filmben szereplő zongora most gazdát keres. A hangszerre - és a klasszikus film több relikviájára - november 24-én a Bonhams aukciósház és a Turner Classic Movies árverésén lehet licitálni. NewsAFPVérvörössé változott egy folyó Kínábanhttp://www.life.hu/news/20140726-a-kinai-wenzhou-ban-vervorosse-valt-a-folyo-vize.htmlSzinte egyik óráról a másikra változott meg egy kínai kisvárosban a folyó színe. Állítólag nem ipari szennyeződés a meglepő elszíneződés oka, de hogy mi: még rejtély. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.