Gigavihar tart Magyarország felé

Forrás: Thinkstock -
zivatar zivatarlánc Magyarország viharos szél Budapest jégeső Balaton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerdán délutántól erősebb zivatarlánc éri el az országot, mint az ezt megelőző napokban történt. Késő délutántól támadnak a viharfelhők.

Várhatóan késő délután, Horvátország felől érkezik a zivatarlánc, amely sok csapadékkal, jégesővel és erős széllökésekkel jár majd. Naplemente idején érkeznek a felhők a Balatonhoz, este 10 óra körül pedig Budapesten dörren majd meg az ég.

Forrás: Thinkstock
Katalin hercegné ugrándozva is elegáns, naná!http://www.life.hu/news/20140729-katalin-hercegne-egy-del-afrikai-jatek-miatt-ugral-egy-hivatalos-esemenyen.htmlA Daily Mail szokás szerint nagyregényt írt Vilmos herceg és Katalin hercegné hivalos programjáról. Pedig elég lett volna csak megmutatniuk Katalin hercegné fotóit az eseményen. Az élvezeti érték ugyanaz lett volna.News--Új Facebook-vírus! Ne akard megváltoztatni az oldalad színét!http://www.life.hu/news/20140729-a-facebook-oldal-szinenek-megvaltoztatasa-egy-uj-virus-amire-ne-kattints-ra.htmlBármilyen szép is lenne, ha egy általad kedvelt színben pompázna a Facebook-oldalad, ne akard megváltoztatni. Az link, amely ezt a lehetőséget felajánlja, valójában egy vírus.News--I love tatu! http://www.life.hu/news/20140729-a-kis-tatu-egy-nagyon-cuki-allatka-akirol-videot-talaltunk-es-elfogadnank-haziallatnak-is.htmlÉdes kisállatra bukkantunk az inteneten. Ő a tatu, akinek páncélos kis háta és gömbölyödő formája egyből levett minket a lábunkról.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.