Kukkolóparadicsom: látványvécét építettek egy berlini szállodában

Forrás: Hotel Bikini Berlin -
hotel kilátás kukkolás állatkert Berlin szálloda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fura hotelre leltünk Berlinben. Vajon orbitális baki vagy a vécézési szokások (esetleg a vécéfóbiások terápiás kezelésének extrém módszerének szemléltetése) újragondolása állhat a szokatlan megoldás háttérében? Ugyanis, ha a járókelők felnéznek az állatkert melletti új szálloda tizedik emeletére, vécén ülő üzletemberekkel és turistákkal akadhat össze a tekintetük. 

A tíz emeletes 25hours Hotel Bikini Berlin dizájnbakijára (vagy szándékosan bizarr megoldására) a Daily Mailen találtunk rá. A tervező Werner Aisslinger és csapata egy trendi szállodát álmodott meg, a természet és a kultúra találkozásával. A hotel felsőbb szintjeiről ugyanis pazar kilátás nyílik a városra, a másik oldalról pedig a berlini állatkertre látni.

Forrás: Hotel Bikini Berlin

Az állatkertre néző Dzsungel szobák és a legfelsőbb szintre kialakított étterem és Majom bár falai üvegből vannak, és most kapaszkodjatok: a vécéké is, amelyek egy forgalmas, többsávos utcára néznek. A hotel étterme azonban nem bíz semmit a véletlenre, s ezzel a felirattal figyelmeztetik az illemhelyiségbe igyekvőket: „Kérjük, legyen óvatos, mert nem csak a majmok figyelnek.”

Kukkolj te is!

A net sztárja egy magyar medvehttp://www.life.hu/news/20140801-a-budapesti-allatkertben-egy-barnamedve-varjut-mentett-ki-a-vizbol.htmlVilághírt hozott nekünk a budapesti állatkert barnamedvéje. Videóra vették, ahogy a mackó egy varjút halászik ki a vízből. A nemzetközi sajtó szerint az állat jószándéka azért némiképp megkérdőjelezhető.NewsOrigoNapi bizarr: a fánksajtburgerhttp://www.life.hu/news/20140801-a-philadelphiai-pyt-etterem-bizarr-fanksajtburgert-dobott-a-piacra.htmlA philadelphiai PYT étterem tulajdonosa ezúttal az édes és a sós durva elegyével sokkolja az amerikaiak ízlelőbimbóját.NewsOrigoEgy kis biológia: önálló életet él az argonauta péniszehttp://www.life.hu/news/20140731-az-argonauta-polipszeru-allatnak-levalik-a-penisze-kozosules-elott.htmlAz argonauta szexuális életéről olvasva leesett az állunk. Mert... először is: mi is az az argonauta? És? Miiii? Ezt hogy csinálja? Elolvastuk.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.