Napi bizarr: a világ legundorítóbb hamburgere

Forrás: Pyt/Facebook -
sajtburger gyorsétterem fánk kalória
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A philadelphiai PYT étterem tulajdonosa ezúttal az édes és a sós durva elegyével sokkolja az amerikaiak ízlelőbimbóját.

Az étterem amúgy híres a kísérletező kedvéről, főleg a teljesen bizarr kalóriabombákat preferálják.

Forrás: Pyt/Facebook

Új kreációjuk a fánksajtburger, ami bazisok kalóriát tartalmaz, és első látásra nem is annyira étvágygerjesztő. Persze, ha majd Magyarországra is betör az őrület, biztos sok rajongója lesz ennek is.

Forrás: Pyt/Facebook

Nyakoncsípték, de jól járt a lajhárhttp://www.life.hu/news/20140731-egy-uton-rekedt-lajhart-mentett-meg-egy-ferfi.htmlIgen, még mindig imádjuk az állatokat, kudut, nyulat, vombatot, és persze a lajhárt is. No, meg az ilyen hepiendes történeteket is, mint az alábbi.NewsOrigoMár most falhatod A szürke ötven árnyalatáthttp://www.life.hu/news/20140731-a-szurke-50-arnyalata-erotikus-regeny-megihlette-a-cukraszokat-is-kaposak-a-christian-es-ana.htmlA szürke ötven árnyalata-fanatizmus a könyvesboltok után a divatvilágot, most pedig a cukrászdákat is meghódította.NewsOrigoEgy kis biológia: önálló életet él az argonauta péniszehttp://www.life.hu/news/20140731-az-argonauta-polipszeru-allatnak-levalik-a-penisze-kozosules-elott.htmlAz argonauta szexuális életéről olvasva leesett az állunk. Mert... először is: mi is az az argonauta? És? Miiii? Ezt hogy csinálja? Elolvastuk.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.