Ez ám a feldolgozás! Jelbeszéddel adja elő a pár a Grease betétdalát

jelbeszéd videó Grease
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem mondjuk, hogy ez a feldolgozás jobb, mint az, amikor nemrég újra összeállt Olivia Newton-John és John Travolta, hogy 30 év után előadják a You're The One That I Want slágert. De azért érdemes megnézni. 

Tina Cleveland foglalkozása jelnyelvi tolmács, és a vőlegénye, Paul Sirimarco is ismeri a jelnyelvet. A furcsa páros az autóútját azzal dobta fel, hogy a Grease örök slágerét adták elő éneklés nélkül, a jelnyelv kézjeleivel. A videó csak néhány napja került fel az internetre, és már több tízezren megnézték. Szokatlan az előadásmód, az egyszer biztos. Itt meg is nézheted, mennyire:

Próbáld ki te is a Bubit! http://www.life.hu/news/20140802-ujabb-ezer-tesztelot-varnak-a-bubi-kozbringarendszer-kiprobalasara.htmlA BKK újabb ezer tesztelővel bővíti és két héttel meghosszabbítja a MOL Bubi nyilvános próbaüzemét. Mi már kipróbáltuk, ha van kedvetek, csatlakozzatok ti is!News--Két kemény arc a Berlini Tetoválófesztiváltólhttp://www.life.hu/news/20140801-ket-tetovalt-modell-a-berlini-tetovalofesztivalrol.htmlBerlinben 24. alkalommal rendezték meg a tetoválófesztivált. Mutatunk is két nagyon kemény arcot így, péntek estére.News--Túlélte a maláj gép tragédiáját egy magyar férfihttp://www.life.hu/news/20140801-horvath-zoltan-magyar-tulelte-a-malaj-gep-tragediajat.htmlNem sokon múlt, hogy Horváth Zoltán azzal a maláj géppek utazzon, amelyet Ukrajna fölött lőttek le. A férfi a maláj kormány meghívására érkezett volna az országba, de az utolsó pillanatban egy négy órával korábban induló gépre foglalta át a jegyét.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.