Élő virágokkal rajzol gyönyörű ruhákat egy malajziai művész

virág kép alkotás művészet szirom ruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különleges technikát alkalmazva készíti el rajzait egy Szingapúrban élő malajziai művész. Lim Zhi Wei élő virágok segítségével szemet gyönyörködtető szépségeket varázsol a papírra. Egyszerűen, imádnivaló, amit csinál.

Elsősorban gyönyörű, sziromruhába bújtatott női alakok jelennek meg a művész képein, de ugyanezzel a technikával madarakat, hangulatokat is "lefest".

Forrás: http://instagram.com/lovelimzy

A történet akkor kezdődött, amikor Lim Zhi Wei eldöntötte, születésnapi meglepetésként valami egészen különleges meglepetéssel kedveskedik a nagymamájának. "Lepréseltem néhány rózsaszirmot, majd egy könyvjelzőre festettem egy lányt, akinek ezekből a szirmokból készítettem el a ruháját. Így indult az egész" - mesélte.

Nekünk természetesen a ruhák a kedvenceink, ezekből mutatunk néhányat. Még több szépségért nézd meg a lány Instagram-oldalát vagy a blogját.

Forrás: http://instagram.com/lovelimzy

Forrás: http://instagram.com/lovelimzy

Forrás: http://instagram.com/lovelimzy

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.