színésznő Dadan Karambolo Macskajaj Zare Destanov Emir Kusturica gyönyörű akkor és most
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bombanővé érett az egykori kultfilm bolondos Idája, akire még a gonosz Dadan is szemet vetett.

Nemrég a Macskajaj Zaréját mutattuk meg nektek, ő volt a filmben, aki végül elnyerte a vele kacérkodó Ida szívét. A fiatalok bohókás szerelmét ugyan beárnyékolta a környezetükben lévők ármánykodása, végül azonban a dajdajozó nagypapa segítségével elszöknek egy jobb jövő reményében.

Íme Ida régen

Forrás: IMDB

és a gyönyörű komoly színésznő most

Forrás: AFP

BulvárRAP Hegyi Rolival: "Berki az esküvőjét akarta halasztani titkon"http://www.life.hu/bulvar/20140804-bulvarrap-hegyi-rolival-benne-sarka-kata-berki-krisztian-justin-bieber-es-miranda-kerr.htmlAz szjger.hu rappere hetente egyszer beugrik a Life.hu-ra, nem kíméli a celebeket és elrappeli a legemlékezetesebb eseményeket. A BulvárRAP-ből költői túlzással mindenről értesülhetsz, ami mostanában történt.TV + BulvárOrigoMadár Vera különös fóbiával küzdhttp://www.life.hu/bulvar/20140717-madar-vera-szineszno-kulonos-fobiaval-kuzd-a-biciklizestol-retteg.htmlA Jóban Rosszban cserfes recepciósa gyermekkora óta harcol fóbiája ellen, mely végigkísérte felnőtt életét is. Vera fél a biciklizéstől, és a mai napig nincs kibékülve ezzel a közlekedési formával.Ennek ellenére a gyönyörű színésznőt kérték fel a Mozdulj! Közhasznú Egyesület Balaton körüli biciklitúra egyik arcának, amit el is vállalt.TV + BulvárOrigoLily Allen szerint nincs koncert csupasz cici nélkülhttp://www.life.hu/bulvar/20140803-lily-allen-csupasz-melle-kilogott-a-ruhajabol-egy-koncerten.htmlAz énekesnő csupasz mellei a show részei. Nem lehet más magyarázata arra, hogy saját Instagram oldalán is közzé tette, ahogy a közönséggel szemez a cicije.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.