Nem csillapodnak a viharok: a jövő hét is esős lesz

Forrás: Thinkstock -
eső zivatar időjárás Magyarország zápor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az MTI információi szerint a jövő héten is folytatódik a változékony idő. Sok napsütésre és 34 Celsius-fokos melegre, de heves zivatarokra, jégesőre, felhőszakadásra is számítani lehet.

Hétfő reggel derült lesz az ég, napsütés idő várható. A déli, kora délutáni óráktól viszont a nyugati és az északi megyékben szórványosan záporokra, zivatarokra lehet számítani. Helyenként felhőszakadás, jégeső is lehet. Az Észak-Dunántúlon megerősödik a szél, zivatar környezetében átmenetileg viharos széllökések is lehetnek.

Forrás: Thinkstock

Kedden a változó felhőzet mellett az ország északi, északnyugati harmadán kevesebb, másutt több lesz a napsütés. Helyenként - nagyobb valószínűséggel az északi megyékben - előfordulhat zápor, zivatar. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás, de zivatar környékén erős vagy viharos széllökések is lehetnek.

A hét többi napjának időjárásáról az Origo cikkéből tájékozódhatsz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.