Robin Williams emléknap volt a Szigeten

Forrás: Hámori Zsófia/Life.hu -
öngyilkos Zelda Williams öngyilkosság közösségi oldal emlékezés Sziget 2014 Robin Williams emlékfal törlés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A „Before I Die" elnevezésű fal Robin Williams emlékfallá változott augusztus 13-án a 22. Sziget fesztiválon. Így mindenki megemlékezhetett a 63 évesen elhunyt Oscar-díjas színészről. Közben lánya, Zelda törölte magát Twitterről a gyűlölködő üzenetek miatt.

A Before I Die elnevezésű fal, amely eredetileg azért jött létre, hogy mindenki felírja rá azt, amit még szeretne megcsinálni halála előtt, egy napra Robin Williams emlékfallá változott a 22. Szigeten. Így a fesztiválozók üzenetei mellé egy hatalmas fotó is felkerült a színészről.

Forrás: Hámori Zsófia/Life.hu

Robin Williams holttestére helyi idő szerint hétfőn találtak rá. A sztár öngyilkos lett. Három gyermeke és volt felesége megható közleményben búcsúzott a legendás színésztől, amelyet IDE kattintva tudsz elolvasni.

Közben a híresség lánya, Zelda törölte magát minden online közösségi felületről, mivel "kegyetlen és szükségtelen" üzeneteket kapott apja halála után. "Ezekben a nehéz időkben kérlek, próbáljatok tisztelettel bánni velem, a családommal és a barátaimmal. Kegyetlen és szükségtelen dolog átkutatni a profiljainkat az apámról készült fotók után, és azok száma alapján ítélkezni felettem" - fogalmazott Zelda.

Súlyos anyagi gondjai miatt vetett véget életének Robin Williams?http://www.life.hu/news/20140813-robin-williams-oscar-dijas-szinesz-sulyos-anyagi-gondokkal-kuzdott-egy-barat-szerint.htmlA 63 évesen elhunyt Robin Williams súlyos anyagi gondjairól beszélt barátainak és depresszió elleni kezelésre járt a halála előtti hetekben - nyilatkozta az Oscar-díjas hollywoodi színész családjának egy barátja.News--5 film, amiért sosem feledjük Robin Williamsthttp://www.life.hu/kult/20140812-robin-williamsre-emlekezunk-ot-felejthetetlen-filmjevel.htmlElment Robin Williams, de felejthetetlen filmjei velünk maradnak. Sokszor játszott "szomorú bohócot" - egy-egy különc karaktert, aki humorral oldja meg a konfliktusait - csak aztán a nagy kacagásnak torokszorító gombóc lesz a vége... Nagy színész volt.KultOrigo"A világ már soha nem lesz ugyanaz" - megható közleményben búcsúznak Robin Williamstől gyermekeihttp://www.life.hu/csalad/20140813-robin-williams-elhunyt-szinesztol-meghato-kozlemenyben-bucsuznak-gyerekei-es-volt-felesege.htmlAz Oscar-díjas Robin Williams három gyermeke, Zac, Zelda és Cody szívszorító közleményt adott ki édesapjuk halála után. A színészóriást holtan találták otthonában. Öngyilkos lett.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.