Kokó: "Nem nagyon találkoztam még ilyen sporttal"

Kokó Kropkó Péter Kihívások Hétvégéje Kovács Kokó István Ironman Gajdos Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Ugyanazt érzem, mint amikor 1996-ban Atlanta előtt álltunk és utaztunk az olimpiára, vagy amikor 2001-ben a felkészülés végére értünk és mentünk Münchenbe a világbajnokságra" - nyilatkozta Kovács Kokó István, az OzoneNetwork műsorvezetője, aki indul az első magyarországi IRONMAN versenyen. A versenyről, az életérzésről és a versenyhez kapcsolódó Kihívások Hétvégéjéről Gajdos Tamás és Kropkó Péter beszélt.

Gyere velünk a Kihívások Napjára!

A régió egyik legnagyobb sportfesztiválját rendezik meg 2014. augusztus 21. és 24. között Budapesten. A Kihívások Hétvégéjén a szervezők rád is számítanak. Az IRONMAN 70.3-as viadal mellett különféle futamokat rendeznek a család valamennyi tagja számára. Augusztus 24-én lesz 10 kilométeres futás nőknek, ez az ALL YOU CAN MOVE IRONGIRL verseny. Az E.ON IRONKIDS-futam gyerek indulói futóversenyen vagy úszásból és futásból álló aquatlon-versenyen mutatják meg, mire képesek. Ne feledjük a "súlycsoportos” futást se! A BEFiTRUN minden olyan férfinak szól, aki úgy érzi, hogy egy kicsit (vagy annál is jobban) kijött a formájából.

Ezenkívül is lesz program bőven - a részleteket itt olvashatod.
A szépségkirálynők a futás szerelmeseihttp://www.life.hu/ez-zsir/20140813-kulcsar-edina-miss-world-hungary-2014-gyoztese-es-udvarholgyei-katona-gitta-es-sydney-van-den-bosch.htmlA Miss World Hungary 2014 győztese, Kulcsár Edina és udvarhölgyei, Katona Gitta és Sydney van den Bosch gyönyörű alakjukat a futásnak köszönhetik. A királynők részt vesznek az ALL YOU CAN MOVE IRONGIRL 10 kilométeres futóversenyen, mely az augusztus 21-24-e között kerül megrendezésre a Kihívások Hétvégéje programsorozat keretében.Ez Zsír!--Sikertörténet: kőkemény edzéssel 50 kilót fogyott Bélahttp://www.life.hu/ez-zsir/20140814-sikertortenet-igy-fogyott-50-kilot-es-lett-ironman-koor-bela.htmlKoór Béla július 26-án Ironman lett, ami legfőképp azért nagy szó, mert a harmincéves férfi két év alatt dobta le súlyfeleslege nagy részét. Következzen most az ő története.Ez Zsír!OrigoSzandi sportos életmódjával mutat példát a gyermekeinekhttp://www.life.hu/ez-zsir/20140813-szandi-enekesno-gyermekei-usznak-dzsudoznak-tancolnak-edzenek-anyukajukkal.htmlAz énekesnő három csemetéje sportos anyukájáról vesz példát. A Life.hu-nak Szandi elárulta, hogy tánc, úszás és dzsúdó - ezek szerepelnek a napi repertoárban a srácoknál.Ez Zsír!Origo




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.