90 éves korában elhunyt Richard Attenborough

Forrás: UIP Dunafilm -
Oscar-díj rendező Richard Attenborough Gandhi A híd túl messze van
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az MTI információi szerint augusztus 24-én, vasárnap meghalt Richard Attenborough brit színész, filmrendező és producer, a természettudós David Attenborough testvére.

Első filmje, az Őfelsége hajója 1942-ben készült, azóta pedig Attenborough több tucat filmben szerepelt, 1969-től pedig rendezett is.

Forrás: UIP Dunafilm

Olyan művek fűződnek a nevéhez, mint A brightoni szikla, A Nagy szökés, a Chaplin, a Hamlet, az Elizabeth, vagy éppen a Jurassic Park. A Gandhi pedig két Oscar-díjat is nyert. Attenborough utolsó éveiben egy idősek otthonában élt a feleségével. 90 éves volt.

Egy 99 éves néni, aki minden nap varr egy ruhát a szegény gyerekeknekhttp://www.life.hu/news/20140822-egy-99-eves-neni-aki-minden-nap-varr-egy-ruhat-a-szegeny-gyerekeknek.htmlLátott egy dokumentumfilmet, ezért úgy gondolta, segíteni fog. Lilian Weber már túl van a 840. ruhán.NewsOrigoNem szexelt vele a sztriptíztáncos, ezért rendőrt hívotthttp://www.life.hu/news/20140822-rendort-hivott-amiert-nem-akart-vele-lefekudni-a-sztriptiztancos.htmlEgy kisebb vagyonért már elvileg jár a szex is a táncon túl, nem? Hát, nem.News--Ha ezt a videót megnézed, azonnal szeretnél majd egy kiskutyáthttp://www.life.hu/news/20140822-cuki-videon-egy-francia-bulldog-kiskutya-aki-leugrik-az-agyrol.htmlMegtaláltuk a tökéletes videót augusztus utolsó előtti péntekjére. Rocky, a nyolchetes francia buldog nagyon szeretne gazdája kezébe ugrani - egy ágyról. A próbálkozásai imádnivalóak. Nem is fűznénk ehhez többet.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.