Fizet a Facebook annak, aki hibát talál

Forrás: AFP/Robyn Beck -
Facebook fizetés Oculus Rift virtuális sisak hiba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alsó hangon 500 dollárt fizet a Facebook annak, aki hibát talál legújabb termékében, a virtuális sisakban, amit Oculus Riftnek hívnak. Felső határ viszont nincs.

Mi az az Oculus Rift?

Virtuális sisakot jelent. Viselőjének szemei előtt egy apró képernyő van, amely háromdimenziós látványt biztosít, mozgásérzékelői révén pedig mindig azt a - nem valós - képet mutatja, amelynek irányába használója néz. Lehetővé teszi azt, hogy egy sisak viselője úgy érezze magát, mintha térben teljesen másutt lenne, ebben pedig a Facebook komoly lehetőséget lát.
További érdekességeket a virtuális szuperkütyüről ITT olvashatsz!

Bár a Facebook tapasztalt fejlesztőcsapata kiszűri a hibák nagy részét, mindig lehetnek meglepetések, pláne egy ilyen bonyolult szoftverterméknél. Ezért is döntöttek úgy a legnagyobb közösségi oldalnál, hogy beveszik hibakereső programjukba az Oculust is, azaz pénzjutalmat adnak annak, aki hibát fedez fel az Oculus Rift rendszerben, az SDK programkódjában, a weboldalon, sőt magában a hardverben – írja az hvg.hu.

Forrás: AFP/Robyn Beck

Ha valódi hibára bukkan valaki, 500 dollárt kaphat, de nincs felső határ, így egy kritikus biztonsági rés felfedése akár több ezer dollárt is megérhet a portálnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.