Jeges víz helyett anyatejjel öntötte nyakon magát Olivia Wilde

kihívás videó IceBucketChallenge anyatej Olivia Wilde
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A saját tejével teljesítette a mostanában oly' nagy népszerűségnek örvendő IceBucketChallenge-et a Doktor House színésznője.

Egy tetőtéri terasz kellős közepén öntött magára egy tál tejet Olivia Wilde, miután két kihívó is – a színésznő Diana Agron és a gyereksztár Ty Simpkins – felszólította az IceBucketChallenge teljesítésére.

Mi ez az IceBucketChallenge?

A kezdeményezés az ALS nevű idegrendszeri betegség elleni küzdelemre hívja fel a figyelmet. Lényege, hogy a kihívottaknak egy vödör jeges vizet kell a fejükre önteni - amennyiben mégsem így tesznek, minimum 100 dollárt kell utalniuk valamelyik jótékonysági szervezetnek. A sztárok általában mindkettőt megteszik - IDE kattintva még többet tudhatsz meg a kezdeményezésről.

A színésznő, aki idén áprilisban adott életet kisfiának, egy vödör anyatejjel helyettesítette az ilyenkor szokásos jeges zuhét, miután saját elmondása szerint „nem talált vizet," ezért „egész éjjel ezt készítette." Íme, a videó:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.