29. születésnapját ünnepelte a világ legnagyobb vombatja

Forrás: NORTHFOTO/© Ballarat Wildlife Park / SWNS/Ballarat Wildlife Park / Swns -
rekorder vombat születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu szerkesztősége imádja a vombatokat, ezért ez a hír kihagyhatatlan így péntek délelőtt.

Azt már minden hűséges Life.hu olvasó tudja, hogy nagyon szeretnénk egy szerkesztőségi kisvombatot, aki itt élne közöttünk, de sajnos ilyenünk nem lehet. Ebben a cikkünkben le is írjuk, miért. Marad nekünk az állatkerti örökbefogadás, a cuki vombatos videók és az imádnivaló fotók. Igazából, nem is a méret a lényeg: kicsi és nagy vombatokért is ugyanakkora lelkesedéssel rajongunk. Legutóbbi cukiságot Patricknak hívják és Ballarat Vadasparkban él. 29 évével és 39 kilójával igazi rekorder. Kisvombatként került a vadasparkba, mert a mamáját elütötte egy autó. Ha nem szeretnél lemaradni Patrick mindennapjairól, kövesd őt a Facebook-oldalán.

Forrás: NORTHFOTO/© Ballarat Wildlife Park / SWNS/Ballarat Wildlife Park / Swns
Kiderült, a vombat a leghasznosabb állat http://www.life.hu/news/20140714-cuki-videot-keszitettek-egy-vombatmenhely-munkatarsai.htmlNemrégiben arról írtunk, hogy miért nem okos dolog kisvombatról álmodozni, ám most egy videó rádöbbentett minket arra: nem is akkora ostobaság egy ilyen cukiságot lakótársul fogadni. NewsOrigoVilágszenzáció: vombatbébi született Budapestenhttp://www.life.hu/kult/20130425-vombatkolyok-szuletett-a-budapesti-allatkertben.htmlSzenzációs szaporulatnak örül a Fővárosi Állat- és Növénykert: télen vombatkölyök született, amely az elmúlt napokban kukkantott ki először anyukája erszényéből. Irtó cuki!KultKisvombatot akarunk! http://www.life.hu/news/20140506-az-ausztral-taronga-zoo-lakoja-a-kis-vombat-nyolc-honapos-lett.htmlHa reggel az első cikk, amin megakad a szemed egy übercuki kisvombat első önálló lépéseit mutatja be, elmondhatod, jól indult a napod! A Life.hu munkatársainak természetesen mosolyt csalt az arcára az ausztrál Taronga állatkert tündérien mókás lakója, tehát úgy döntöttünk, titeket is megörvendeztetünk vele. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.