Elárverezték Diana hercegnő 33 éves esküvői tortaszeletét

Forrás: AFP -
esküvő torta árverezés Károly herceg Diana hercegnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Körülbelül 300 ezer forintnak megfelelő összegért kaphatta meg egy szerencsés az egykori walesi hercegné és Károly herceg esküvői süteményét.

1375 dollárt, átszámítva több mint 300 ezer forintot fizetett ki Diana hercegnő és Károly herceg esküvői tortaszeletének új tulajdonosa. A több mint 30 éves süteményt IDE kattintva nézheted meg.

Diana 1997. augusztus 31-én vesztette életét. Képekkel emlékeztünk a hercegnőre, kattints IDE a galériáért! Forrás: AFP

Az online vásárolt sütemény még mindig az eredeti díszdobozban és zsírpapírban volt, a büszke tulajdonost azonban figyelmeztették, nehogy megkóstolja az édességet, amely 33 éves után bizonyára nem olyan friss, mint annak idején.

Nem az egykori szívek királynőé az egyedüli torta, amelyre fenik a fogukat a gyűjtők: Viktória királynő 1840-ben tartott esküvőjének süteménye például nemrég kelt el a Los Angeles-i Nate D. Sanders árverezőtől.

Így szépült Diana hercegnő

Semmi alkohol és esti sminklemosás – Diana hercegnő egykori make-up mestere nemrég elárulta, minek köszönhette szépségét az egykori hercegnő. A Life.hu cikkét IDE kattintva olvashatod el.
Csak semmi fodor és a csipke! Extra esküvői ruhák világsztár módrahttp://www.life.hu/trend/20140806-kulonleges-eskuvoi-ruhak-amiket-vilagsztarok-viseltek.htmlBár szeretjük az idei klasszikus esküvői trendeket a sok rózsaszínnel, csipkével és sellő fazonú ruhával, meg kell hagyni, izgalmas tud lenni, ha az ember lánya a nagy napon be mer vállalni valami egészen különlegeset. A világsztárok sem esküsznek mindig a hagyományosra - íme, néhány szépség, akik nem féltek változtatni a szokásoson. TrendOrigoLady Diana frizuráját szeretné Katalin hercegnő?http://www.life.hu/trend/20140804-katalin-hercegno-frizuravaltason-gondolkodik-lady-diana-fele-hajat-vagatna-maganak.htmlÉvről évre övé a legszebb hajkorona, amelyet nők milliói kérnek a fodrászuktól világszerte. Katalin hercegnő haja mára fogalom lett, most mégis váltáson gondolkodik.TrendOrigoEgészséges túrótorta gyümölccsel és csokiszósszalhttp://www.life.hu/sztarszerzok/stohr-greta/20140130-greta-konyhaja-stohr-greta-receptje-kulonleges-turotorta-csokiszosszal-erdei-gyumolcsokkel.htmlA hideg téli napokon ki ne vágyna egy olyan mennyei édességre, ami ráadásul egészséges is. Stőhr Gréta vegán séf ezúttal egy isteni "túrótorta" receptjét mutatja be. Stőhr Gréta--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.