Csokoládélopáson kapták a Vogue-modellt

Forrás: Instagram/Roosmarijn de Kok -
modell Vogue vád csokoládé Roosmarijn de Kok ügyvéd bolt lopás New York halolaj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Roosmarijn de Kok állítólag halojalat és csokiszeletet akart eltulajdonítani egy New York-i boltból. A modell ügyvédje szerint félreértés történt.

Nagy bajban van Roosmarijn de Kok. A 19 éves holland modellt, aki nemrég a thai Vogue címlapján szerepelt, azzal vádolják, hogy csokiszeleteket és halolajat akart hazavinni egy New York-i üzletből fizetés nélkül.

Forrás: Instagram/Roosmarijn de Kok

Az eset még júliusban történt, de csak nemrég hozták nyilvánosságra. Roosmarijn ügyvédje, Sal Strazzullo szerint bájos arcú védence csak elfeledkezett a finomságokról, hiszen minden egyéb tételt – beleértve a zsírmentes joghurtot és a fehérjeszeleteket – kifizette a pénztárnál.

Csokival az elhízás ellen?

Kerek és szögletes, mogyorós és nugátos - legyen akármilyen, te is imádod a csokoládét, ugye? A kakaós táblák kedvelőinek most még egy okot adunk, amiért mértékletesen, de rendszeresen fogyaszthatja kedvenc nassolnivalóját: a csoki kedvező egészségtani hatásairól IDE kattintva olvashatsz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.