Neked van fánkhasonmásod?

Forrás: Brandon Voges -
fotó reklámfotó Brandon Voges fánk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy fotográfus és egy reklámügynökség egyesítette erejét, hogy néhány szerencsés kiválasztottnak megalkossa a fánkbeli énjét. Íme.  

Brandon Voges fotós összefogott a The Marlin Network reklámügynökségével, hogy valami igazán jót süssenek ki a Strange Donuts fánkosainak.

Forrás: Brandon Voges

A Donut Doubles nevet viselő projekthez összesen 6 szerencsés kiválasztott fánkos hasonmását készítették el. Az eredmény elég íncsiklandozó lett – nézd meg IDE kattintva a többieket!

Veszélyben az Oktoberfest? Perechiánnyal fenyegetőznekhttp://www.life.hu/news/20140902-perechiany-lehet-az-oktoberfest-alatt-sztrajkkal-fenyegetoznek-a-muncheni-pekek.htmlA müncheni pékek béremelést követelnek, amelyet ha nem tudnak számukra teljesíteni, teljesen leállnak a munkával a leghíresebb sörfesztivál idejére.News--Csokoládélopáson kapták a Vogue-modellthttp://www.life.hu/news/20140901-roosmarijn-de-kok-holland-modellt-csokoladelopason-kaptak-egy-new-york-i-uzletben.htmlRoosmarijn de Kok állítólag halojalat és csokiszeletet akart eltulajdonítani egy New York-i boltból. A modell ügyvédje szerint félreértés történt.NewsOrigoElárverezték Diana hercegnő 33 éves esküvői tortaszeletéthttp://www.life.hu/news/20140901-elarvereztek-diana-hercegno-es-karoly-herceg-33-eves-eskuvoi-tortajanak-egy-szeletet.htmlKörülbelül 300 ezer forintnak megfelelő összegért kaphatta meg egy szerencsés az egykori walesi hercegné és Károly herceg esküvői süteményét.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.