Csokievés, sok alvás és semmi házasság– ez lenne a hosszú élet titka?

Forrás: NOTIMEX/Luis Fernando Moreno -
csoki titok idős hosszú élet alvás Mexikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy mexikói asszonyt tartanak most a világ legidősebb emberének, miután vasárnap 127 éves lett. A nő elárulta a hosszú élet titkát is.

Leandra Becerra Lumbreras azt állítja, 1887. augusztus 31-én született, vagyis 127 évvel ezelőtt. Ezzel ő számít a legöregebb embernek a világon – írja a brit Metro. Családja szerint hosszú életének titka, hogy sok csokoládét evett, sokat aludt és soha nem ment férjhez.

Lumbreras 124. születésnapján Forrás: NOTIMEX/Luis Fernando Moreno

„Mindig is egy harcos típusú asszony volt. Folyamatosan varrt és szőtt, egészen 2 évvel ezelőttig" – mondta az egyik unoka, Miriam Alvear. Lumbrerasnak egyébként 73 dédunokája és 55 ükonokája van, a hírek szerint azonban születési anyakönyvi kivonatát elveszítette egy költözés során 40 éve.

Korábban egyébként egy jógiról számoltunk be, aki bár nem emlékszik pontosan arra, mikor született, de állítólag 170 éves.

170 éves lehet a világ legidősebb embere, egy jógihttp://www.life.hu/news/20140707-170-eves-a-vilag-legidosebb-embere.htmlHanuman a neve annak a jóginak, aki állítólag több mint 170 évvel ezelőtt született Indiában.NewsOrigoŐ a világ legidősebb nőjehttp://www.life.hu/news/20140305-szerdan-116-szuletesnapjat-unnepelte-a-japan-okava-miszao-akit-a-guinness-vilagrekordok-a-vilagon.htmlSzerdán 116. születésnapját ünnepelte a japán Okava Miszao, akit a Guinness Világrekordok a világon élő legidősebb nőként ismert el - adta hírül az MTI. News--Hihetetlen! Félévszázados lett a Mátrix-filmek sztárja, Keanu Reeveshttp://www.life.hu/news/20140902-keanu-reeves-szinesz-a-matrix-sztarja-50-eves-lett-szeptember-masodikan.htmlKeanu Reeves színész szeptember 2-án ünnepli 50. születésnapját.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.